Het moet lekker zitten

Het moet lekker zitten

Ik ben een zeur met kleding. Het moet lekker zitten. En zo vaak heb ik geen “nette kleding” aan. Ik ga om 6 uur ’s morgens de deur uit in mijn werk kleding, kom thuis, ga douchen en stap in mijn trainingspak.

Truien moeten bij mij ruim zitten anders krijg ik het spaans benauwd. Ik moet er in zwemmen zeg maar. Je zal mij ook nooit in een strak truitje zien rond lopen.

Bij hemd voor hem heb je truien keuze zat. En ik heb er vaker items van ontvangen en ik moet zeggen dat het gewoon goed spul is. Het gaat lang mee, en het blijft mooi.

Deze Redmond casual is echt een heerlijke trui voor mij voor in het weekend. Dan draag ik wel “gewone” kleding en loop ik er niet als een bouwvakker bij. Waar mijn vrouw heel blij mee is natuurlijk haha.

Ik heb Ras even als model gebruikt, want zoals je weet, ik en op de foto en op het net….uh not done haha. Maar hij zit haar ook goed en dat is dus oppassen, want je bent zo je trui kwijt hier met de dames!!

Ik loop er weer fatsoenlijk bij, en ben er blij mee en hopelijk kan ik hem snel aan zonder jas!

Dit is in samenwerking met hemdvoorhem, en de trui is gekregen

10 gedachten over “Het moet lekker zitten

  1. Wat een mooie trui! Bij truien vind ik het niet erg als ze wat losser zijn, bij jurkjes vind ik het altijd mooier als ze wat strakker zijn

  2. Die trui is echt supermooi bij haar ook, ik ga Hemd voor Hem even onthouden. Ik ben 1.83m en slaag sowieso vaak beter bij herenkleding dan bij vrouwen! Thanks voor de tip!

  3. Het liefst pak ik ook gewoon lekker zittende kleding! Waar ik vooral fan van ben tegenwoordig zijn broeken met elastiek. 1000x beter dan een spijkerbroek!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.