Het seizoen gaat beginnen!!

Het seizoen gaat beginnen!!

Het ijshockey seizoen gaat weer beginnen en ja wij zijn er klaar voor en hebben er zin in!!

Hijs tv

Vorig seizoen waren wij er ook bij en de meiden zijn helemaal into the ijshockey ๐Ÿ˜€

Ik was er al mee bekend want kwam er al toen in net uit mijn luier kwam omdat mijn neef in het eerste speelde en mijn oom daar een hoop deed voor Hijs. Ik zat op kunstrijden en op vrijdagavond na mijn training bleven we naar de wedstrijd van mijn neef kijken. Een ijs familie dus ๐Ÿ˜€

Aanstaande zondag 2 september is er open dag bij Hijs en zo luiden wij het nieuwe seizoen in ๐Ÿ˜€

Gaan jullie wel eens naar een ijshockey wedstrijd of vind je het helemaal niks?

Ik hoop ook zo dat ik meerdere wedstrijden mee kan maken dan vorig jaar. Vorig jaar trok ik het gewoon niet en ging of voor een halve wedstrijd mee ofย  ik zette de meiden af die dan opgevangen werden door hun surrogaat moeder Linda haha. Linda is een vriendin van mij die ik uhh nu zo’n 30 ken dus vertrouwd en goed voor onze meisjes ๐Ÿ˜‰

Maar deze moeder gaat ervoor en al zit ik slapend op de tribune “gas op die lolly” !!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.