Het verkeer….

Het verkeer….

Zo stap ik vanmorgen met mijn zieke koppie de auto in en begin weer aan mijn dagelijkse dingen. Ik doe er meestal een minuut of 8 over om op bestemming te komen. Eergister deed ik over het stukje van 8 minuten een half uur omdat het hier helemaal vast stond. Tja wat krijg je dan als mij zijnde, die zich aan een strak schema houd…..juist irritaties!!

Vanmorgen weer op en het was weer een dingetje hoor, dat verkeer!! Mensen die lopen te “kloten” op de weg is voor mij echt een issue. Waarom 20 gaan rijden waar je 80 mag? Waarom doe je dat? Het loopt dan ook altijd uit op een vloekpartij vanuit auto tegen mijzelf. Waarom treuzelen mensen zo? Moeten ze niet op tijd op hun werk zijn, of vind die baas het maar prima dat ze te laat komen? Die dingen gaan er dan door mijn koppie heen. En dan heb je ook nog de fijne mensen die ineens hun auto voor jouw auto gooien en jij volop de rem moet intrappen om er vervolgens niet op te klappen.  Mensen bij een slagboom waar ze een kaartje moeten halen door alleen maar op het knopje te drukken en daar rustig een minuut of 10 over doen omdat ze iets niet snappen of gewoon even de info knop indrukken om een praatje te maken…..ja echt is mij gebeurd haha, stond een muts voor mij, ja oke ze was in de 8o denk ik dus niet veel spraak om haar heen, en die ging op haar dooie gemak een gesprek aan…..”halloooooo dacht ik, ouwehoer, wil je weg gaan nu en neem lekker de bus zodat je een praatje kan maken met meerijders”.

Ik kom dan aan op mijn bestemming, zwaar geirriteerd en ontdooi pas weer als ik mijn wandelingetje maak door de supermarkt.

Wat zijn jullie ergenissen in het verkeer? ben daar wel benieuwd naar.

3 gedachten over “Het verkeer….

  1. Ik kreeg commentaar van mijn zoon…Sinds die tijd probeer ik keurig rustig te blijven en het goede voorbeeld te geven. Maar bij haast? Dan irriteer ik me aan alles en iedereen! Waarom sta je links bij het stoplicht als je je gaspedaal niet weet te vinden?!

  2. Tegenwoordig probeer ik ruim op tijd te vertrekken en dat scheelt enorm. Maar die keren dat ik toch gehaast de auto in spring, kan ik me enorm storen aan mensen die langzaam of onnodig links rijden.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.