Het was gezellig totdat…

Het was gezellig totdat…

Afgelopen zondag speelde onze club Hijs Hokij de bekerfinale tegen Nijmegen. Het was een gezellige boel totdat op zijn haags gezegd de pleuris uitbrak

Vorig jaar wonnen we de beker en het was grandioos!

Onze vaste lezers en volgers weten dat wij elke week op de ijsbaan zitten voor onze jongens aan te moedigen. Zo ook afgelopen zondag!!

En even een disclaimer tussendoor, we zijn hoe dan ook mega rete trots op de jongens, maar het mocht gewoon zo niet aflopen.

We waren er vroeg. Het ging om 15.00 open en wij stonden al om 14.30 in de rij!

Niomi ging gelijk haar surrogaat moeder Linda helpen die in het bestuur van de fanclub zit. Er werd van alles uitgedeeld, super leuk!

Het was een volle bak en we gingen goed van start! We scoorde, stonden voor en daarna zakte alles in door een zooi rel schoppers van Nijmegen. En het ergste is dat het niet eens de supporters van Nijmegen zelf waren maar een zooi voetbalsupporters. Alles is hier terug te lezen.

Zo zo zonde want ijshockey en deze agressie passen niet bij elkaar :(, en wij hopen het ook niet meer mee te maken!!

Natuurlijk hebben we ons super vermaakt en het confetti komt nog mijn onderbroek uit haha.

We zijn daar een grote familie onder elkaar, love it!

Volle bak dus!! Tja alleen jammer dat we niet gewonnen hebben maar dan nog, trots want ze hebben echt een goeie wedstrijd gespeeld <3

Geweld op een ijshockey wedstrijd is not done!! Ik ben opgegroeid op het ijs zoals jullie weten en ik heb dit 2 keer in mijn leven meegemaakt dat het zo uit de hand liep. Nu waren mijn eigen kids er getuigen van en geloof mij die vonden het helemaal niks!

ik heb begrepen dat Nijmegen niet meer welkom is op de uithof, althans de supporters. En eerlijk gezegd vind ik dat ook echt niet erg!

Hebben jullie wel eens midden in een geweld partij gezeten?

Anyway, geen beker, maar vrijdag zitten wij gewoon weer te blauwbekken voor onze jongens 😀

In de vlog van morgen zien jullie gedeeltes van de wedstrijd 😉

4 gedachten over “Het was gezellig totdat…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.