Het word donker dus tijd voor….

Het word donker dus tijd voor….

Het word al weer eerder donker.

Ja dan word het hier in huize B weer tijd om de kaarsjes aan te steken!!

Ik heb al meer dan 10 jaar een kaarsen tik, en dan bedoel ik echt een tik!! Wij hebben een dressoir en een gedeelte daarvan staat dus afgeladen met kaarsen hahah, love it!!

Het is gewoon gezelliger dan gewone verlichting vind ik. Natuurlijk hebben wel wat lampjes aan maar nee geef mij maar kaarsen πŸ˜€


Vinden jullie kaarsen ook zo gezellig of zeg je het hoeft voor mij niet zo?

Het koude en natte weer hoeft dan voor mij weer even niet haha, merk het ’s morgens met opstaan dat het echt weer een brrrr moment is en ik denk dat ik toch maar weer mijn dikke pyama uit de kast ga halen!!

Straks gaat de klok ook weer voorruit en dan ben ik weer uit mijn ritme zoals elk jaar!! Al met al, deze klaag muts moet weer wennen maar is wel weer blij met haar kaarsjes πŸ˜€

6 gedachten over “Het word donker dus tijd voor….

  1. I love kaarsen en dan vooral geurkaarsen. Heerlijk met een dekentje op de bank, Netflix, thee en kaarsjes aan. Dan kan mijn avond niet meer stuk. De klok gaat trouwens een uur terug! Ezelsbrug; voorjaar een uur vooruit en najaar weer een uur terug. πŸ˜‰ X

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.