Het word koud dus smeren!!

Het word koud dus smeren!!

Het word koud, of nou ja, het is al koud!! En wat gebeurd er hier als het koud word…..juist scheurtjes, kloofjes en andere nare plekjes die ik op mijn handen krijg. Droge ruwe ellenbogen en dat is gewoon heel vervelend. Ik heb in de loop der jaren heel wat creme’s versleten en ook spullen van de huisarts gehad, waarvan er maar eentje werkte maar die mag ik nu niet meer jammer genoeg. Ik moest dus op zoek naar een alternatief en gevonden!!

Deze schattige blikjes, hahaah, ja ik vind ze schattig, niks schattigs aan maar goed, zijn van purol en die werken tegen mijn wondjes en scheurtjes!! Ik heb ook nog een pot glycerine van de kruitvat en die gebruik ik voor ’s nachts. Overdag smeer ik dus lekker hiermee. En ook de meiden trouwens, want die hebben met deze kou van die fijne ingscheurde mondhoeken, ja hoe sneu en hoe pijnlijk want die heb ik ook en dat is wederom geen pretje. Al met al een kast vol met purol hier in huize B 😀

Cortysol creme heb ik wel bij van de huisarts, en dat mag ik dan samen smeren en tot op heden gaat dat nog goed gelukkig.

Verzorgen jullie je extra met deze kou? zoja wat gebruik je dan zoal?

4 gedachten over “Het word koud dus smeren!!

  1. Hi! Kom ff een kijkje nemen op je blog! Gezellige blog😃 Ik blijf ook smeren hier.. ben ook gek op leuke potjes ;)) heb nu de handcreme van Rituals in m’n tas en hier thuis ligt een pot van drleenarts, droge huid. smeren smeren smeren ..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.