Het word kouder dus jas aan!

Het word kouder dus jas aan!

Hey!

Het word al weer fris he mensen!! En ja dat roept dan voor een nieuwe jas 😀
“Het word kouder dus jas aan!!”, dat riep ik en mijn moeder wist al gelijk hoelaat het was hahah. Ja ik wilde een nieuwe jas en ik had er eentje op het oog maar uhm 1200,- euro kon ik naar fluiten zeiden mijn ouders :(, ook lullig dacht ik hahaha. Nee geintje hoor, het zijn mooie jassen maar om er zoveel geld aan uit geven…., en ik ben nogal eens onhandig met ergens aan te blijven hangen 😉

Nou dan maar zoeken op het net, waar ik niks vond wat er een beetje op leek. En toen, op de haagse markt, hing hij daar, gewoon een kopie van de dure versie!!

Alleen geen 1200 euro maar 60 euro!! Kijk daar worden wij gelukkig van natuurlijk :D. Een bomber jack met een bont kraag en hij is lekker warm. Dat warme heb ik wel nodig kan ik je vertellen zo ’s morgen’s op de fiets!!

Kopen jullie ook elk jaar een nieuwe jas? Of doe jij met een jas langer dan ik?

Nu alleen nog een leuke sjaal ergens scoren en ik ben klaar voor de winter 😀

5 gedachten over “Het word kouder dus jas aan!

  1. Super leuke jas! staat je heel erg goed. Vind je boots trouwens ook super leuk.

    Ben gisteren even wezen kijken maar kon niets leuks vinden.

  2. Leuke jas! En een koopje, dat is altijd fijn. Mijn winterjas gaat al wel zijn vierde winter in. Het is een hele fijne jas, maar heeft zijn beste jaren wel gehad. Misschien toch ook maar eens opzoek naar een nieuwe. Veel plezier van je jas!

    Groet Jeanine

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.