Het zit erop!!

Het zit erop!!


He he het zit erop! De onderzoeken die al zolang op de planning stonden maar niet uitgevoerd konden worden vanwege mijn kalium. Nou was het kalium nog niet juf van het, maar het moest gewoon gaan gebeuren.

De dag ervoor moest ik aan de laxeer preparaten en ja daar ging het al mis, die kwamen eruit, dus ziekenhuis bellen en ja of daarheen en aan de zonde maar ook dat zagen ze niet zitten omdat het er dan ook uit zal komen of toch thuis kleine beetjes te nemen elke keer. Nou dat ging op gegeven moment wel en ik had al zoiets van nou dat word weer een nacht van heb ik jou daar …..niet dus haha ik heb heerlijk geslapen zonder pijn een keer!!!  Ik moest mij melden om 11.15 in het ziekenhuis. De ochtend heb ik hangend thuis doorgebracht, beetje nagels lakken, beetje brainstormen. Ik mocht niks eten dus heb maar een beetje bouillon gemaakt en toen ging het wel. en toen hup naar het ziekenhuis, daar aangekomen moest ik nog heel even wachten en toen werd ik voorbereid. Infuus en op naar de kamer waar ik een spray in me keel kreeg om te verdoven, daarna kreeg ik mijn slaapmiddel en pats boem weg was moi. Ik heb er niet echt veel van meegemaakt alleen dat ze aan me buik liepen te rommelen en dat ze me bed aan het verschuiven waren. Ik zei tegen de zuster even wachten hoor voordat je die slang in me strot duwt want ik moet spugen hahah, nou mevrouw u bent al klaar de endoscopie en gastroscopie zijn al uitgevoerd…en toen ben ik weer in slaap gevallen. En dan word je wakker….met een buik van 6 maanden zwangerschap 😐 en pijn …wtf dacht ik. Ze hebben dus lucht naar binnen gespoten en ja ikke opgeblazen kikker zijn maar dat werd snel verholpen en kreeg ik weer lucht 😉

Ik heb daarna lekker even wat gegeten daarzo en toen zijn ze roontje gaan bellen, ondertussen @debberrr ook op de hoogte gebracht want kind was aan het werk en was zo met haar tante bezig dat ze ook eerder weg is gegaan hihi de schat. Roon kwam me een uur later halen en zijn we lekker naar huis gegaan en thuis gekomen waren me meisjes ook al thuis en oooh wat was ik blij ze te zien!!!

We hebben even wat gegeten en ja toen begon het, pijn pijn en nog eens pijn, en zo ben ik ook de nacht in gegaan en zit nu nog. Het lichaam heeft een flinke opdonder gehad en ben nog zo suf als een garnaal.

Ze hebben stukjes van me darmen en maag weg gehaald en als daar wat mee aan de hand is hoor ik dat volgende week denk ik en als er niks is dan pas 25 augustus weer terug naar de mdl arts. Afwachten dus.

Ik ben blij dat ik doorgezet heb!!

Iedereen op instagram, facebook, en twitter en daarnaast de mailtjes belletjes en whatsappies….jezus man wat veel en wat lief!! super bedankt voor jullie steun!! jullie zijn mijn digi kanjers!! <3

7 gedachten over “Het zit erop!!

  1. Zo dat was een heftig onderzoek voor jouw zeg, wat goed dat het is gelukt… Nou hopen dat er echt iets gaat gebeuren voor je.

  2. Je bent een DIE HARD, heb zo aan je aan je gedacht gisteren. Het zit er gelukkig op. Voor nu ff rustig bijkomen, en hopen dat je je snel wat beter voelt.
    Dikke knuffel.

  3. Oh oh oh…mop toch! Ik. Hoop dat de pijn wat minder wordt…. En dat het onderzoek je uiteindelijk resultaat gaat geven! Xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.