Het zit hem in die kleine dingen

Het zit hem in die kleine dingen

Het zit hem in die kleine dingen die je dag weer een smile op je gezicht geven.

Niomi kwam van de week thuis met een heel schattig klein bosje bloemen in kerst style. Ze weet dat mama gek is op bloemen en krijgen van haar helemaal!

Ik denk dat elke moeder er wel gelukkig van word als ze iets krijgen van hun kids :D. En dan gekocht van haar zelf verdiende centjes waarvan ik altijd zeg dat ze die lekker in haar zak moet houden ;).

Maar ik word dan ook weer blij als er ineens spontaan dingen worden gedaan die ik altijd liever zelf doe, noem maar een voorbeeld….de droger is ineens leeg en ik dan nog als een malle ga denken van huh? ben ik nu vergeten die was te doen haha.

Rashel is meer van het spontaan koken! Of gewoon koken, en dan zie je haar glunderen als wij zeggen dat het heerlijk is! En ze kan ook koken, en zit dan ook regelmatig met haar snuit erbij als ik aan het koken ben.

Ze heeft met de kerst ook de tiramisu klaar gemaakt met behulp van het recept wat hier op de site staat :D, nou hoe leuk is dat als je je kind dat ziet doen!

Het zijn dus gewoon de kleine dingen die het hem doen 😉

Waar worden jullie happy van?

4 gedachten over “Het zit hem in die kleine dingen

  1. Ik vind het prachtig dat ze dit voor je doet, zo lief! Ik word blij van vrienden en vriendinnen en van pianospelen, klassieke muziek, schoonmaken in huis zodat alles weer lekker netjes is, van mijn poezen en van buiten actief zijn en schaatsen op de uithof.

    xxx fijne dag vandaag! jet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.