Hiep hiep ….

Hiep hiep ….

Hiep hiep…. ja twee keer hoera vandaag in huize B!

Je ziet en hoort hem nooit op social media of in de vlogs maar hij is er wel😚 mijn hubby!

Deze liefdevolle topper, maatje, soulmate, best friend, vader, steun en toeverlaat, zeiksnor wanneer ik dat nodig heb en boksbal voor mij is vandaag jarig 🥳.

En vandaag zijn wij ook 17 jaar getrouwd 🥰, dubbel feest dus!

We geven geen b-day party maar vieren het lekker met zijn viertjes. Met lekker zelf gemaakte kwarktaart wat hij zo lekker vind en kadootjes die we gekocht hebben waar hij zelf een blogpost over gaat maken!!

18 gedachten over “Hiep hiep ….

  1. Alsnog van harte gefeliciteerd met je hubby en 17 jarig huwelijksjubileum. Hopelijk hebben jullie het fijn gehad op deze feestelijke dag.

  2. Van harte gefeliciteerd! hopelijk heb je genoten samen, op naar nog meer mooie jaren

  3. Een beetje aan de late kant, maar alsnog van harte gefeliciteerd. Wat een leuke foto van jullie twee. In het kleine plaatje op FB dacht ik even dat het je dochter was haha.

  4. Alsnog gefeliciteerd met je man! Ik zag zijn blog met zijn cadeautjes ook al voorbij komen, leuk dat hij daar zelf over schrijft ook!! (zou ik mijn man ook zover gaan krijgen?? ;))

  5. Wat leuk! Gefeliciteerd met jouw hubbies verjaardag èn trouwdag! Dubbel feest inderdaad. En klinkt lekker een zelfgemaakte kwarktaart. Koken kan ik steeds beter, maar bakken is (nog) niet aan mij besteed…

  6. Gefeliciteerd met zowel de verjaardag van je partner als met jullie trouwdag! En zelfgemaakte kwarktaart… heerlijk!

  7. Gefeliciteerd, heel veel plezier. Hier vieren we onze verjaardagen of trouwdag nooit uitgebreid maar gezellig met zijn vieren, met gebak, prima.

    1. na het zien van je vlog snap ik dat je weinig zin had in feestelijkheden, sterkte! Dat heel veel plezier hier boven, staat ongepast, maar ik hoop dat je er toch een beetje van heb kunnen genieten.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.