hieper de piep…hoeraa!!!

hieper de piep…hoeraa!!!

Lieve kanjer gefeliciteerd met je 4e verjaardag!!! ik heb dit logje om 6.28 gepost omdat je ook om 6.28 bent geboren van lieve baby tot een kleine dame met gigantische streken heerlijkheid!!

Rashel anno 2008

ik zeg het elk jaar weer maar de tijd is weer omgevlogen!! kan me nog als de dag van gister herinneren dat ik aan het bevallen was hihih en dat er toen zoon kleine uk uit kwam wat nu al groot is en steeds meer groeit

lafya kanjer dikke kus van papa, mama en je big sister niomi

update

zo de dag zit erop voor rasje, ze is helemaal kapot hahah. vanmorgen uit volle borst staan zingen voor haar met haar zus hihi en toen naar schooltje toe!!! ze ging om 10.15 uitdelen en dat was geslaagd ik heb maar even 2 fotootjes neer gezet omdat op de andere fotos de andere kindjes van de klas staan en die laat ik natuurlijk niet zomaar op onze site plaatsen zonder toestemming de juf had een mooie muts gemaakt voor ras en ze mocht op de stoel gaan staan toen de kindjes gingen zingen ik heb haar om 11.45 opgehaald en om 12.55 moest ze weer op school zijn want ja ja ze gaat nu de hele dag naar school toe. vanaf donderdag blijft ze ook over want dat wil ze nu ook graag dus ja waarom dan niet.

het was vandaag een hottie dag en dat was het 4 jaar geleden ook op haar geboortedag!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.