hier ook witjes en kerstnageltjes

hier ook witjes en kerstnageltjes

Iedereen logt er over…..ik ook….het is wit en het sneeuwt 😀 joh 😛 kinderen vonden het helemaal geweldig, en ik…neuhh:( ben werkelijk (lees echte rach actie) al bijna een paar x op me smoellie gegaan met de kids naar school brengen :s en dan je meiden horen zeggen ” mam, lukt het niet ofzo” :s haha nee het lukt niet nee!!

ik ga natuurlijk niet vragen of het bij jullie wit is he 😉 dat is nu wel duidelijk 😀

Verder heb ik van de week (ja heel snel dit x en wel te zien ook:() me nageltjes gedaan, in kerstyle

ik heb om 11.45 vakantie dus dan gaat ik er ff goed voor zitten 😀

23 gedachten over “hier ook witjes en kerstnageltjes

 1. Ze zeggen altijd dat je er niet over na moet denken maar gewoon moet door banjeren, dan val je niet. Maar ik ben net als jij, voorzichtig zijn en om de haverklap wegglibberen! Blegh!

  Mooie nageltjes, staan stoer.. waarom lak je ze niet bijna helemaal tot aan de nagelriem?

  Liefs!

  1. idd zo voorzichtig mogelijk hahah en als ik gewoon door banjer zit ik met de kerst met een gebroken heup ofzo!!ben al zoon kneusje moahaha
   en thnx ja lakken tot aan me nagelriem deed ik meestal wel maar het is zoooon zooon drama met me nagels nog:s na die verbouwing is het eigenlijk niet meer goed gekomen en heb nu kloven op me handjes man man man, nagels zijn broos dus zit voorlopig in de cremetjes en olietjes 😀

 2. Het is prachtig wit, maar ik hoop dat het weer net zo snel verdwijnt als dat het er lag… Ik ben ook zo’n muts die bang is om te vallen en juist dan valt 😉

  1. idd zo snel als het kwam ook weer verdwijnt anders word het zoon bagger bende he 🙂 en oow ben dus niet de enige die een poepert is met vallen hihih

 3. Mhoahhahahahha zoiets mis ik nah altijd he Rach als jij op je bekkie pleurt volgende keer ff roontjuh vragen om te filmen voor ons 😀 en ja vraag maar wel ff of we sneeuw hebben :X hier ligt maar 2 mm hahaha net je schoenzool nu sneeuwt het wel weer maar kgeef de moed op nu morgen ga ik wel een slee halen vast want zondag geven ze weer boel sneeuw aan dus duim ff voor me! xxx

 4. Het is prachtig, ijskoud haha, maar wel leuk.

  Ik ben zelf gelukkig nog niet onderuit gegaan, maar moet straks fietsen dus ben benieuwd hoe dat gaat.

 5. ik ga niet naar buiten als ik niet hoef haha ik ook altijd van die rach acties 😛 leuke nageltjes weer 😀

 6. nice picas tut en je nageltjes zijn toch wel redelijk geworden ? beppie perfectionist lol wedde dat je ze vanaaf al anders gaat doen 😛

 7. Ik vind de sneeuw helemaal geweldig. Al vermeld ik er wel bij dat ik nog maar 1 keer naar buiten ben geweest deze week haha. Ik zal mijn winterlaarzen maar alvast uit de kast gaan halen…
  En ondanks dat je je nagels snelsnellie hebt gedaan, me likes 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.