Hier word je blij van!

Hier word je blij van!

Hier word je echt blij van! Een tube van Maybeline en een doosje van Essence.

Komt ze weer hoor…., ja heb weer een highlighter gekocht. En ik kan mij elke keer blijven excuseren maar het heeft gewoon geen zin meer. Ik heb gewoon verslaafd aan het kopen van highlighters en heb mij daar bij neer gelegd.

Maar niet alleen de highlighters liggen hier in grote getallen op voorraad, nee ook de tubes van Maybeline.

De baby skin primer die je poriën minder doen lijken. Hmm oke dacht ik, ik heb dat niet echt nodig maar misschien werkt het ook voor de fijne lijntjes en jawel, het werkt ook voor je fijne lijntjes in je gezicht. Nou zijn die fijne lijntjes bij mij gewoon groeven, maar ze worden wel wat minder ;). Deze waren een tijdje geleden in de aanbieding bij de wehkamp en heb toen maar gelijk mijn slag geslagen en een zooi gekocht. Een aanrader dus.

Essense is een favoriet merk van ons hier in huize B. De meiden gebruiken het dagelijks en ik ook. En ja zucht ik zag hem liggen, dacht na…, heb je deze echt nodig Rach want je hebt er al zoveel…., ja te laat want toen lag hij al in mijn mandje!

Eerlijk gezegd dacht ik dat het weer een mis koop was maar dus totaal niet! Hij geeft een mooie glans en is goed op te bouwen. Dus wil je een natuurlijke low, dan een beetje, wil je lekker shinen, dan doen je er nog een laagje overheen.

Ze liggen nu bij het kruitvat, maar ik weet niet voor hoelang.

Mijn oog viel ook op een highlighter pallet van Catrice, maar die heb ik braaf laten liggen…, nou ja braaf? Baal er nog van dus die zal een deze dagen ook wel gekocht worden dus word vervolgd!

17 gedachten over “Hier word je blij van!

 1. Mooie kleuren en de tube is interessant! Ik gebruik weinig make-up, maar toch kan ik altijd wel lang neuzen tussen de make-up-spullen om vervolgens alleen met nagellak thuis te komen :-).
  Ik heb een vrij vette huid en oogmake-up blijft helaas niet lang zitten.

  Veel plezier ermee!

  Groeten,
  Georgina Lifestyle

 2. Oehh die tube ben ik wel benieuwd naar, want ik heb me toch een partij poriën haha

  Jaaa die spice lijn is zoooo gaaf!!! Wil er zelf die lipsticks en lakjes van gaan halen 😀

  Haha highlighter party op de site hier 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.