High End, maar dan betaalbaar!

High End, maar dan betaalbaar!

Wie mij langer volgt hier, weet dat ik een grote liefde heb voor koreaanse skincare. Een tijdje terug ontving ik dit persbericht. Vandaag laat ik jullie (sommige misschien niet die mijn blog ook volgen) kennng maken met Kore-Beauty!

Lancering Kore-Beauty

Vanaf heden brengt Kore-Beauty je de mooiste, met zorg geselecteerde Koreaanse verzorgingsproducten. Het gaat niet om de trend, om de hype,
maar Kore-Beauty wil Koreaanse verzorging net zo mainstream maken als de welbekende Europese merken.

‘Waarom?’ vraag je je af.

Nou, Koreaanse verzorgingsproducten zijn van high-end kwaliteit maar je portemonnee zal je dankbaar zijn. De producten zijn namelijk goed betaalbaar, wat dus niet afdoet aan de kwaliteit en het gebruik van mooie ingrediënten. Met merken als Pyunkang Yul, Aromatica, Klavuu en Some By Mi kan je gezicht zijn geluk niet op, en jij dus automatisch ook.

De selectie van Kore-Beauty producten is (grotendeels) vrij van parabenen, schadelijke chemicaliën, vegan en cruelty free.

Benieuwd geworden naar Kore-Beauty en de producten? Neem vooral een kijkje op www.kore-beauty.com en volg Kore-Beauty op Instagram @korebeauty.amsterdam. Aarzel ook zeker niet om contact op te nemen!

reactie's

reactie's

10 gedachten over “High End, maar dan betaalbaar!

  1. Ik ken het merk ook niet, maar ziet er goed uit en het klinkt goed! betaalbare verzorging is tegenwoordig niet heel veel te vinden op de markt zonder dat je dan in de kwaliteit achteruit gaat.

  2. Ik kijk altijd Koreaanse drama’s en daarin zie ik ook vaak dit soort producten voorbij komen : ) Ik ga mijn dochter ook even tippen hierover!

  3. Ik kende deze lijn nog niet,maar het is dus de moeite waard om te proberen?

  4. Koreaanse producten zie ik de laatste tijd erg veel voorbij komen. Ze worden kennelijk steeds populairder! Ik denk dat ik deze producten eens ga proberen.

  5. Ik ken dit helemaal niet, maar dat de producten vegan zijn en vrij van parabenen en chemicaliën vind ik zeker een pluspunt.

  6. Ik ben wel benieuwd naar de prijzen, dus ik ga zeker even op de website kijken. Ik hoorde al eerder dat dit soort producten (Aziatisch) vaak hun tijd al ver voor zijn. Nieuwsgierig!

  7. Het is altijd fijn om producten te “ontdekken” die je wil blijven gebruiken. Ik heb eigenlijk alleen vaste merken die ik gebruik. En omdat ik tevreden ben wijk ik niet af.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: