hij gaat het gewoon doen!!

hij gaat het gewoon doen!!

Ik heb roontje leren kennen in 1995, met lang haar. Daar viel ik toen eigenlijk op, op zijn lange blonde manen. Hij had toen echt zo’n heerlijke brutale jongens smoel (nu ook nog maar anders lol) en in de loop der jaren hebben we zijn haartjes wel netjes bij laten knippen want roontje stond bekend om zijn haar!! Iedereen kent roon (bijnaam blankie) met die blonde lokken. Er is ooit een keer een geld bedrag geboden om het eraf te laten halen maar hij is daar toen niet op ingegaan, roon en zijn haar zijn 1 😀

Tot vanmiddag…hij komt thuis, we gaan eten, en hij tikt me op mijn schouders en zegd “schat zaterdag gaat mijn haar eraf” *kuch..slik* wat zeggie kanjerrrr hahah. Ja zegd die ik ben het nu zat, ook met mijn werk, hij moet de hele tijd een pet op met werken en dan nog eens zijn haar in een jasjes stoppen anders is het haar vreten tijdens het metselen (word ie gek van) Blij dat we klaar waren met eten, echt waar want was lichtelijk in shock gewoon! Ik heb wel vaker gein gemaakt van joh haal het eraf 😛 maar nu dat het heel dichtbij gaat komen en ik zaterdag het idee krijg dat ik snachts vreemd ga omdat ik een totaal ander plaatje naast me heb liggen dan :D.

Deze foto is 3 jaar oud, zijn haar is nu langer dus 😉 het enige voordeel heb ik dan weer straks is dat ik niet meer het gepiep van grietjes aan hoef te horen van “ohh je vent heeft langer haar dan jij” duhhh haha

Zaterdag gaat ik dus mee, gewapend met camera want dit is natuurlijk een moment wat we moeten vast leggen, en menig bekende lezer weet onderhand dat roon logjes schuw is en helemaal foto schuw maar voor 1 keer mag ik een foto voor, tijdens en na het knippen maken 😀 dit word vervolgd dus 😀

27 gedachten over “hij gaat het gewoon doen!!

 1. Ik ben benieuwd! De mijne had ook best lang haar… nu tot net boven zijn schouders, dus nog ‘lang’… maar ik vind het 10x niks.. ik wou dat ie het kort liet knippen. Lang haar is wel mooi, maar niet als je het maar eens in de 2 weken wast en het niet verzorgt.. jakkes.

   1. Ja die vent van mij neemt zich een week voor iedere ochtend om er vroeg uit te komen om te gaan douchen, maar aangezien meneer iedere avond/nacht pas om 2 uur naar bed gaat is ie te moe en dan zijn er zo 2 weken voorbij… Bleh. 😛

 2. *shock* ow god ben benieuwd morgen 😀 good luck roon! enne jij ook Rach zal wennen zijn voor je idd

 3. wat een kop met haar heeft die vent van je zeg 😀 en ja kan me wel voorstellen dat je het een keer zat word na een hele tijd zoiets te hebben gehad maar aan de andere kant…spijt krijgen ..?? ben benieuwd, kom zaterdag weer lekker terug hier 😀 succes ronald

 4. Wow spannend! Misschien mooi om zijn lange lokken te doneren? Je kunt het haar opsturen naar stichting Haarwensen.Zij laten er dan een pruik van maken voor kinderen met kanker (of een andere ziekte waardoor zij hun haar hebben verloren)

  xxx

 5. moest even wachten met commenten om het even tot me door te laten dringen en hard nadenken of het geen grap was jullie kennende haha, maar nee het is heel erg echt dus 😉
  dat is een lastige beslissing denk ik dan zo maar ik denk dat kort hem ook heel goed gaat staan, en jij lekker zaterdagavond met een vreemde in je nest

 6. ik hoor je zeggen “oh dear” hihi succes en keep us posted graag tussen het knippen door 😀
  wel stoer van je mannetje hoor, kan je daar geen extensions van laten maken haha

 7. Wohhh zo raar. Ik zei het al, kan me niet voorstellen dat Stefan zijn haar af zou knippen (ook langharig tuig).

  Maar Stefan heeft wel heel anders haar. Dat van Roon is zoveel en dik! Van Stefan een stuk dunner, en steil. En hij werkt op kantoor natuurlijk. Bij Stefan groeit het nu ook niet meer langer.

  Maar goed, ben zo benieuwd naar Roon zonder lange lokken. En of hij het gaat missen…

  Succes Ronald!!

  1. ja heel raar ioon hahah, en ik ben meer bang dat het gaat opkrullen bij hem want hij heeft als hij zeg maar zijn haar gewassen heeft aan de zijkanten allemaal van die pijpenkrullies hahahah
   hij heeft inderdaad mega dik en veel haar *jaloers* maar goed we zullen zien zaterdag 😀 hou twitter in de gaten lol

 8. ohjee ik vind zijn besluit wel heel knap dan, hij heeft een kop met haar he? ben natuurlijk net zo nieuwsgierig als de rest 😀

 9. Ow rach, wat zal dat ff RAAR zijn moehaha.
  Ben heeeel benieuwd.
  Zeker na t eind resultaat!
  STERKTE ROON 🙂

 10. omg! ik snap dat je lichtelijk in shock raakte! Wauw wat lang haar hahaha Veel plezier zaterdag en ik kijk nu al uit naar de voor- en na foto’s!

 11. bullshit zeker ? en als het echt zo is dan ga je een rol beroerte krijgen haha your husbund is not ugly lekker juist (oeps sorry) en denk met een korte kop helemaal 😀

 12. holy mother fuck 😐 dat meen je niet hahahaahahhaha ik ken roontje ook alleen maar met lang haar 😀 jeetje wat ben ik benieuwd !! kan je zaterdag niet ff tussendoor wat foto’s pingen dan raggie ?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.