hij is groen….

hij is groen….

de layout is groen, denk kom we gooie het ff radicaal om:P en dat met mijn bamboo fun tablet waar ik errug blij mee ben maar moet wel zeggen dat het wel enige oefening eist. je schiet van links naar rechts over het beeld en ja daar word rach gestressed van:S maar goed na redelijk wat uurtjes te hebben lopen dollen met het ding was het tijd om hem gewoon echtΒ  te gaan gebruiken en het gaat steeds beter. moet ook wel eerlijk zeggen dat we werkelijk stad en land hebben afgereden voor het ding aangezien niet alle winkels hem hadden (duhhh had toch wel degelijk van dixons verwacht dat ze hem verkochten, zo ook de bcc en de its….NOT) maar goed uiteindelijk ben ik naar de stad gereden en bij de mycom hadden ze hem wel staan…happy me. we zijn hier om 11.00 weg gegaan en waren rond 15.00 thuis:| hahah zoow zolang gereden voor een bamboo alleen …nee, pfff heel verhaal hahah, we zijn weer met dingen thuis gekomen die eigenlijk niet op het lijstje stonden maar goed why not, man blij, ik blij en jawel de meiden ook blij;)Β 

de vakantie zit er ook weer op en vanmorgen was het dan ook echt ff wennen aan die hele nare vriend van me …de wekker!! sjooow die galmde werkelijk door me kop heen hahah. maar goed douche, aankleden, eten en meiden naar school!! Roon en ik (ja roon nog thuis, gaat beter en gaat morgen weer aan de arbeid) hebben gelijk even wat boodschappies gedaan en toen naar huis gegaan om daar eens even flink te boenen, wasje draaien en zo weer weg. typisch een maandag die weer bestaat uit rennen en vliegen.Β  ondanks het ziek zijn in de vakantie hebben ze wel een leuke vakantie gehad deelde ze mij vanmorgen mee en gister waren de dames lichtelijk stront vervelend….ook daar kreeg ik een excuus voor…kijk daar word mama blij van πŸ™‚

11 gedachten over “hij is groen….

  1. hij is leukkkkkkkkkk en nee ik zeg niks over het felle hahaha moet dalijk nog naast je staan πŸ˜›

  2. heb me zonnebril al op πŸ˜› haha nee hoor tut hij is leuk maar wat amanda al zei de achtergrond is echt verblindend:P

  3. nou fris is je lay zeker πŸ˜‰ hahaha heb hem op de gewone pc bekeken en op de lap en dan zie je wel een groot verschil in kleur hoor rach maar goed bijna lente dus go for it

  4. zeg rach ik weet dat je kleurendoof bent het schat maar je gaat me niet wijs maken dat je DEZE GIF kleur niet ziet moahahaha zo de tering tut hahaha me kamer was gelijk verlicht hier πŸ˜› maar wel lekker fris en vind je headerfoto helemaal sweet

  5. leuke lay rachie en sluit me bij bianc aan dat ding is echt aso me dressior is net zo groot 😐 hahaha maar goed jullie zijn altijd aso met die dingen πŸ˜› geniet er lekker van !!! en je bamboo ook natuurlijk ondanks hij bijna door het raam heen ging mohahahaha niet doen rach kwestie van veeeel oefenen

  6. GROENNNNNNNNNNN hahhaha hij is leuk hoor rach en dan met je bamboo:) en hoe bevalt jullie andere speeltje die ik werkelijk aso groot vind hoor hahahaah

  7. MOHAHHAHAAH ja jullie hebben heel wat afgelopen ja maar goed je hebt wel weer wat moois hangen πŸ˜‰ en je hebt je bamboo dus…. hij is idd errug groen maar wel lekker frisssssss!!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.