hij is weer terug :)

hij is weer terug :)

Vorige week donderdag werd mijn imac opgehaald, snif snif want stel je eens voor een tijd zonder computer…. maar hij moest terug, hij pakte geen install dvd’s meer maar weer wel gewone dvd’s (hoe krom is dat) In het beeldscherm zaten plekken, en volgens apple had ik daar geen hinder van..nou mooi wel, als die aanstond niet maar als die uit stond leek het wel of er vocht in zat, niet mooi gewoon. Ondertussen kreeg ik dan wel van mijn mannetje een Ipad maar goed die weegt natuurlijk nooit op tegen mijn imac. Gister kreeg ik het verlossende telefoontje dat ze mijn imac kwamen terug brengen, en jawel met nieuw scherm en hij pakt de install dvd’s weer, jeetje wat kan je dan blij zijn als een klein kind zeg 😀

Daarnaast zakte ook wel weer even de moed in me schoenen aangezien er achterstallig werk weg gewerkt moest worden en anderhalve week de admini niet kunnen bij werken word een stapel van heb ik jou daar;)
Anyway we zijn weer terug op de pc en natuurlijk blijf ik trouw mijn ipadje gebruiken 😉

 

15 gedachten over “hij is weer terug :)

 1. he he kut is weer online met een normale pc lol niet dat we je gemist hebben met die ikkiker van je maar foto’s wilde niet helemaal lukken he hahaha
  kicken je header wijffie 😀 fijne dag en wat naatje al tieptje……

 2. fijn dat je kindje weer terug is hhaha nou je bent al lekker bezig geweest met je header zag ik 😀 gaaf weer meis fijne dag en laat juh niet naaiuhhhh !!! 😀

 3. Wat fijn lieverd. Ik weet het, het is een ramp als je geen comp heb. Want echt lekker werken kan niet. Gelukkig heb je een nieuw scherm. Mijn ouders zitten nu al 2 jaar in de bocht met Acer. Mijn moeder heeft een mooie laptop, maar die ging om de half jaar kapot. Elk half jaar. Elke keer terug sturen. Ze krijgen geen nieuwe. Nu was hij 2 dagen thuis na repartie. Is weer gisteren terug gestuurd, want het kreng is eer kapot. Nu echt om te gillen. Acer gaat echt slecht met hun klanten om. Knudde.

  Mag ik je paswoord van je vorige post?

  xxx Succes met al je werk in halen. Ik moet nog steeds mijn P365 inhalen. Alle foto’s heb ik, maar vind steeds geen tijd. Echt knudde. Is veel werk..hahaha.

 4. kan me voorstellen als je een bedrijf hebt dat je dat ding niet kan missen nee maar hij is weer terug op zijn honk dus je kan weer los gaan op het ding 😀

 5. he he hij is weer terug je kindje hahaha, je bent echt gehandicapt als je pc weg is man 🙁 en jij met je drukke zaakjes helemaal 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.