hij is weer terug!!

hij is weer terug!!

Op 14 december (ja lekker zo voor de feestdagen he) begaf mijn flitser het van mijn spiegelreflex camera 🙁 oke dacht ik dat is niet zo ingewikkeld om te maken dus opsturen naar almere die handel en binnen een week heb ik hem wel weer terug….nou dikke NOT dus…”nee mevrouw dat kan wel eens de 3e week van januari worden” ben jij nou helemaal van de pot……dacht ik, maar goed op 2 weken na had de oh zo vriendelijke mevrouw gelijk. Gister was ups al langs geweest maar ik was de meiden halen en meestal komen ze terug maar dit keer dus niet :s

Ik moest dus wachten tot vandaag, en in de stress zitten want het zal gebeuren dat ik weer de meiden aan het halen ben en dat ze weer voor een dichte deur staan…dat stonden ze dus ook bijna:| meiden komen om 15.00 uit school en om 3 minuten voor 3 kwam de goede man aanrijden en met als gevolg dat ik even flink op me gaspendaal heb moeten duwen om alsnog op tijd te zijn bij de meiden !!

Maar gelukt 😀 en bij thuis komst gelijk alles getest en hij loopt weer als een zalfje 😀 komt goed uit want heb van de week mijn nagels weer eens gedaan en fotos maken met je mobiel is natuurlijk suck, dat word niet mooi dus morgen flink aan de fotos schieten beginnen en die nagel logjes komen er dus weer aan 😀

Het weekend is weer begonnen en wij gaan lekker van het weekend genieten, jullie ook hoop ik 😀

fijn weekend!!

9 gedachten over “hij is weer terug!!

  1. Zowie hey dat is een duur grapje grrr 🙁 mijn camera is ook naar de maan heb voor de kerst ook een nieuwe gekregen whoeii! Snap alleen een paar onderdelen er nog niet van.

  2. lekker kut zeg zo voor de kerst :s altijd op die momenten als je ze nodig hebt he 😉 maar hij is weer terug bij ze baasje 😀

  3. zodan dat heeft wel even geduurd en ja hoorde je al klagen tijdens de kerst hahahaha maar je hebt je schatje weer terug en he he eindelijk weer nagel logjes 😀

  4. Wel toevallig, ik had precies hetzelfde probleem met m’n Canon.
    Net de eerste week van december.. maar had hem voor de kerst terug gelukkig! 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.