Hij moet gewoon vol zitten

Hij moet gewoon vol zitten

Voor de mensen die auto rijden, herkennen jullie dat, dat als je tank op de helft staat, en je eigenlijk gewoon nog genoeg benzine hebt in paniek raakt?

Nou ik ben dus zo’n muts he!! Als mijn tank nog net niet op de helft staat moet ik gaan tanken want ik wil gewoon dat hij vol zit.

Daarvoor nam ik het nog wel eens voor lief als hij op 160 km stond maar als hij nu op de 290 staat ….oef hahahha.

Ik tank hem dus elke week helemaal af, Roon doet eigenlijk hetzelfde met zijn diesel. Wij vinden dat gewoon fijn, maar zat er zo eens over na te denken en het is eigenlijk te gek voor woorden.

Hoe vaak tanken jullie? En tank je dan vol of doe je hem voor de helft?

Wij hebben een seat leon en er word aardig wat mee gereden. Zuinig is die niet maar ik weet niet beter. Dito met de scooter ook, tank moet vol zitten πŸ˜€

Ik ben wel benieuwd naar jullie tank gedrag

6 gedachten over “Hij moet gewoon vol zitten

  1. Ik gooi er tussen de 20 en 25 euro aan benzine in en dan kan ik wel een tijdje rijden. De auto wordt niet heel vaak voor lange stukken gebruikt, maar om te voorkomen dat hij droogrijdt moet er altijd een redelijke bodem in de tank zitten. Vol zal me niet lukken, want ik heb helaas geen geldboom in de tuin staan..

  2. Ik tank ook altijd pas als het lampje gaat branden. En dan nog kijk ik eerst of ik het nog op en neer haal, want dat tank ik pas daarna. Scheelt dat ik mijn auto maar 3 dagen in de week echt nodig heb en deze dus heel veel stil staat. Dus als ik het tanken een week kan uitstellen, dan doe ik dat πŸ˜‰

  3. met greenwheels moet ik altijd zorgen dat de tank halfvol zit voor de volgende gebruiker, maar hij hoeft van mij dus niet altijd vol te zijn.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.