hij staat online!

hij staat online!

De compleet andere layout staat online, wat ik al eerder schreef is het echt zweet en tranen geweest en nog krijg ik hem niet naar me zin, waarom online dan? nou A ik moet er zelf heel erg aan wennen ( hou niet van complete veranderingen haha) en B ik kan zo elke keer kijken hoe wat en waar ik het echt niet mee eens bent en dat is als hij online staat een stuk makkelijker dan elke keer hem in een klein scherm te bekijken. ik heb het origineel compleet moeten aanpassen en met de ene theme verloopt dat vlekkeloos en bij andere zoals deze …DRAMA hahaha

27 gedachten over “hij staat online!

  1. hahah en ik maar 5x klikken op je link denk dit is nie goed joh haha maar zat dus wel goed,jeetje rach dat is idd heeeeel wat anders he en ja ff wennen maar komt vast goed 😀

  2. haha hij is echt top:D ging alleen ff nie goed he nie daar net hahahah ow mensen je moet rach aan de foon hebben als er wat niet goed gaat mohaha lijkt net tinie en lau moahahah pis in me broek hiero

  3. Hij is super en een nieuwe lay is altijd weer ff wennen, in ieder geval staat hij er en de puntjes op de i komen vanzelf wel. Fijne avond

  4. Nou, ik vind ‘m wel ont-zet-tend gaaf!
    Misschien leuk om de header transparant te maken (.png) zodat ie mooi overloopt in de achtergrond? Tis maar een tip hoor! 😀

  5. ow tering zeg 😀 die is gaaf en ja ik zie waar jij mee zit haha zow zow hoor ik je denken dat is dan ook voor het eerst 😛 kap ermee voor vandaag mop morgen weer verder goed 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.