Hij staat…

Hij staat…

hij staatHij staat… wat een takke werk zeg hahaha. Degene die mij langer volgen als vandaag weten nu wel dat ik niks meer met kerst heb sinds het overlijden van mijn mams op 24-12-1998, maar goed je hebt kids en die vinden het prachtig dus dan ga je toch de boom opzetten en het huis versieren en als het pestding eenmaal staat vind ik het ook wel weer gezellie 🙂

Wij vinden zowieso kerst leuker als sinterklaas, sinterklaas is hier bullshit hahaha. Nee kerst is leuk, lekker bij mekaar, lekker eten, lees….standaard burgelijk gourmetten en een lekker toetje en natuurlijk kadootjes!!

En die kadootjes, och drama elk jaar want wat ga je nu weer kopen? iedereen heeft alles al…. dus dan kom je toch meestal weer met de onzin dingen aan maar daar zijn ze altijd het meeste happy mee.

Afijn het gevaarte staat, op naar de kerst zou ik zeggen 😀

Het is een bonte boom, i know, maar wel eentje met heel veel memories!! er zitten dingen in die al meer dan 20 jaar oud zijn en van mijn mams zijn en ik daar nog steeds geen afscheid van kan nemen 😉

3 gedachten over “Hij staat…

  1. Ik vind sinterklaas ook geen bal meer aan :p Het wordt denk ik pas weer leuk wanneer ik (ooit) kinderen heb die er in geloven haha. Leuke boom trouwens, staat gezellig!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.