Hijs wint met 21-0! Bday en minder leuk nieuws :( #VLOG

| 1 reactie

Hey!!
Leuk dat je weer mee kijkt naar een vlog op zondag! Onze club hijs hokij wint gewoon even een wedstrijd met 21-0!!
We hebben een verjaardag en minder leuk nieuws ๐Ÿ™
Ik zie jullie woensdag weer oke ๐Ÿ˜€

reactie's

reactie's

Eรฉn reactie

  1. Dankjewel voor de nieuwe vlog. gecondoleerd met het overlijden van je vriend :'(
    Leuke kindjes op de verjaardag!
    Ik heb gisteren nog geschaatst op de Uithof, ging goed, ik was er anderhalf uur maar van het schaatsen kreeg ik het lekker warm en ik kreeg nog tips van ervaren schaatsers om de bochten beter te nemen met pootje-over. Mijn keuken moet ook altijd schoon zijn ;-)!

    liefs jet

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: