Ho Ho Ho, yes de eerste kalender is bekend!

Ho Ho Ho, yes de eerste kalender is bekend!

De mussen vallen nog net niet van het dak, maar we hebben de 1e adventkalender alweer binnen in de mail! We trappen af met essence vandaag!!

De stad sprankelt van feestelijke decoraties en tegelijkertijd hangt de heerlijke geur van hete kastanjes en pittige glühwein in de lucht. De jaarlijkse Christmas Movie Night met je beste vrienden en vele andere kersttradities staan al tijden gepland in je agenda. Thuiskomen voelt in de kersttijd nóg fijner! Daarom is dit het motto van de essence “Ho Ho Home for x-mas adventskalender”, die van midden oktober tot midden december zal zijn.

De kalender biedt 24 fantastische verrassingen tot aan kerstavond. De verrassingen bevatten drie beautyfavorieten uit het standaardassortiment in hun oorspronkelijke formaat en 21 exclusieve producten die ieder speciaal zijn gemaakt voor de adventskalender. Van een van kleur veranderende lippenbalsem, een volume mascara tot aan feestelijke gezichtsdiamanten; alles wat het hart van een trendliefhebber een beetje sneller laat kloppen is inbegrepen!

Met de essence adventskalender wordt elke dag van de kerstperiode een X-mas highlight – voor je beste vriendin, je geliefde zus, ’s werelds beste moeder of jezelf.

5 gedachten over “Ho Ho Ho, yes de eerste kalender is bekend!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.