Ho! Stop de tijd!!

Ho! Stop de tijd!!

Ik weet niet of het aan mij ligt maar ik zeg Ho! Stop de tijd!

uhm, waarom dan Rach? Nou ik zit zo van de week eens om mij heen te kijken, in dat grote lege huis van ons. Roon weg, die is werken of met vrienden de hort op, Niomi die heel veel weg is, of school, werk of vrienden. En Rashel gaat ook vaker weg of zit in haar “bunker” zoals we dat op een lollige manier zeggen.

Ik lees best veel mom blogs, met kleine kids nog en dan denk ik jeetje dat hebben wij allemaal al gehad, waar blijft de tijd!! En ik moet dan ook vaak lachen om dingen waar ze tegen aan lopen waarvan ik dan denk “och meid, je bent er nog niet hahah er komt nog meer”

Je hoort niks, je ziet niks, het is gewoon stil. En dan denk ik “wtf” het is stil in huis, en dan doel ik het meeste op de meiden.

Het gaat ineens zo hard. Zo loop je nog achter ze aan in huis en zo zie je ze niet omdat ze steeds meer hun “eigen” leventje creëren. Totaal niks mis mee en geloof mij, dat ik er ook van geniet van die twee opgroeiende meiden, maar het is toch wel even slikken als ik mij bedenk dat ze mama en papa niet meer zo hard nodig hebben als toen. Ja als ze wat nodig hebben haha.

Toen ze nog ukkie’s waren stond ik hier al wel eens bij stil maar nu het zover is vind ik het maar ruk hahah, maar, ja er komt een maar, het heeft ook zijn leuke kanten weer zoals bij elke leeftijd en fase. Zo zijn wij natuurlijk super trots op ze, ze doen het top op school, hebben een leuke vrienden groep, en veel hahah en de een werkt zich helemaal suf met veel plezier. Rashel wil ook heel graag werken en heeft hier en daar al gesolliciteerd maarja met 14 jaar kom je nog niet ver ;).

Wat ook leuk is dat we veel dingen samen doen, avondjes weg, overdag weg, thuis dingen samen doen of als Roon vrij en tijd heeft met zijn alle.

Maar het meeste van de tijd is het dus stil in huis…., en natuurlijk hebben ze ons nog nodig, want ze zitten nog volledig in hun ontwikkeling en kwa opvoeding zijn ze nog niet klaar natuurlijk, maar gewoon het feit dat ze steeds minder mama en papa nodig hebben is toch wel even een emo momentje ;). Dat word straks nog wat als er eentje zegt “mam ik ga op mijzelf wonen!!” hahah nou veeg deze moeder dan maar op oke :D. Het zal voorlopig nog niet gebeuren want ze hebben het hier te goed, geld ook voor Roon haha.

Ik moest dit gewoon even kwijt 😉 en ik weet dat er meerdere moeders zijn met dit gevoel, althans dat hoop ik dan maar!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.