Hoe eet jij ze het liefst?

Hoe eet jij ze het liefst?

Even een disclaimer voordat ik commentaar ga krijgen op deze blogpost. Deze toetjes worden door de rest gegeten en ik pas de toetjes aan op keto.

Hoe eet jij ze het liefst? En dan heb ik het over een toetje.

Niet iedereen is er gek op, op een toetje na het eten. Wij wel!
Nu zijn toetjes natuurlijk niet het gezondste wat er is, maar ik vind dat het best wel een keer per week gewoon gegeten mag en kan worden.

Je kan natuurlijk kant en klare toetjes kopen in de super, maar zelf maken en samenstellen vinden wij toch altijd leuker en lekkerder.

In dit toetje zit:
Luchtige vla banaan smaak
Een bastone koek
Een chocolade chip koekje
Chocolade saus van de sligro ( deze is lekkerder en dikker dan die uit de super)

Je kan natuurlijk ook twee smaken door elkaar heen doen wat wij ook wel eens doen. Maar deze is echt onze favoriet!!

Eten jullie wel eens een toetje en wat is dat dan?

Mijn toetjes zijn, als ik echt trek in zoet heb, opgeklopte slagroom met cacao poeder en of een avacado met cacao en zoetstof. Dat is keto proof en net zo lekker!!

18 gedachten over “Hoe eet jij ze het liefst?

  1. Wij proberen weleens te minderen met toetjes, maar dat houden we nog geen week vol. Een toetje na het eten hoort er gewoon voor ons bij. Meestal iets met kwark of yoghurt en soms maak ik inderdaad ook weleens zelf een toetje, maar dat is er de laatste tijd niet meer van gekomen.

  2. vroeger at ik elke avond een toetje, maar toen ik op mezelf ging verdween het eigenlijk. Nu ik een kind heb gebeurt het wel wat vaker.

  3. Oh lekker.. ik ben ook echt fan van toetjes.. Ik eet het niet altijd, maar wel heel graag. Ik koop dan wel kant en klare toetjes uit de winkel, bijvoorbeeld de Twix-toetjes.

  4. Dit klinkt super lekker! Wij eten eigenlijk best vaak toetjes, want we vinden het allebei super lekker. Maar meestal gewoon een beetje vla zonder iets anders erdoor. Moet ik misschien eens proberen! 🙂

  5. Wij eten niet vaak toetjes. Als ik mag kiezen heb ik liever een voorgerecht. Maar toetjes vind ik best lekker hoor. Favoriet bij ons thuis is een Thais gerecht: sticky rice with mango, oftewel witte kokos kleefrijst met verse mango. Zo lekker!

  6. Ik eet altijd een toetje! Het mijne is magere yoghurt met stukjes ananas op sap en aardbei saus. En dat doe ik in een sorbetglas en eet ik met een lange lepel. Lekker!

  7. Wij eten eigenlijk nooit toetjes, maar als ik dit zo zie, krijg ik er wel heel veel zin in, heerlijk! Toetjes doen we eigenlijk alleen met verjaardagen en kerst etc. Waarom? Dat is zo gelopen, ik heb er geen echte reden voor, misschien omdat we ’s morgens allemaal al zuivel binnen krijgen door ons ontbijt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.