Hoe gaat het met..

Hoe gaat het met..

We zijn inmiddels al weer 2 weken aan de gang, wel op werk gebied als op school!! De meiden dan he. Hoe gaat het met de dames tot nu toe op hun nieuwe school? Beide hebben een nieuwe school en de spanning is er nu wel vanaf 😀
Rashel begon voor het eerst op de middelbare. Och wat was mijn meisje nerveus, ondanks ik haar gerust stelde en ze op een “bekende” school kwam zowel leraren als leerlingen. Niomi heeft vorig jaar op deze school gezeten en ja zo leerde Rashel natuurlijk ook mensen kennen en toevallig heeft ze nu dezelfde mentor als Niomi toen en dat is natuurlijk super fijn.
Ras heeft het super naar haar zin en net als haar zus komt ze al weer met hoge cijfers thuis, waar ze op de basis problemen mee had, wandelt ze nu lekker doorheen en dat is natuurlijk super goed nieuws zowel voor haar als voor ons :D. Trots op onze meid dus!! Ze heeft al een hoop nieuwe vrienden gemaakt en de mentor is tevreden!!

Niomi begon dit jaar ook op een nieuwe school omdat zij naar een niveau hoger mocht, en daar waren we al super blij mee natuurlijk! Ook deze dame heeft al helemaal haar draai gevonden op de nieuwe school en komt ook weer met goede cijfers naar huis :D. Ook haar mentor is zeer over haar te spreken en dat klinkt ons alleen maar als muziek in de oren omdat dat helaas wel eens anders is geweest. Ze heeft deze week ook te horen gekregen dat ze nog een toets moet doen en dan te horen krijgt of ze gelijk naar nog een stapje hoger mag!!! Nou geloof mij, deze moeder deed een dansje:D. Deze heerlijke puber is ineens 180 graden gedraaid en zit lekker in haar vel en daar worden pa en ma en natuurlijk kind heel blij van ;). Ze moet alleen wel wennen aan de lange dagen hihih, op maandag zit ze maar liefst tot 16.15 op school!!! Voorheen was ze altijd om 15.00 uit. Gelukkig zijn er ook dagen dat ze lekker vroeg is en daar geniet ze dan ook lekker van ;). Ze gaan beide heel graag naar school en daar ben ik zo enorm blij om!!

Niomi voetbalt uiteraard nog steeds en dat is nog steeds haar passie, alleen super balen dat ze steeds vaker een blessure heeft :(. Vanmiddag moet zij weer een onderzoek/echo laten maken van haar been en wij hopen dat daar geen scheurtje in zit!!

Al met al wij zijn trotse ouders en de meiden kunnen en zijn ook trots op zich zelf 😀

Degene die kids hebben die weer naar school gaan…ook bevallen weer allemaal?

2 gedachten over “Hoe gaat het met..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.