Hoe gaat het met…

Hoe gaat het met…

Hoe gaat het nu met Niomi en Rashel word mij vaak gevraagd…ja goed zeg ik dan #droogkloot. Maar het gaat ook goed met onze moppies ondanks dat “mama ziek is”. Hoop mensen maken zich altijd “zorgen” om onze kids en dat snap ik heel goed, maar nergens voor nodig ;). Ze hebben begeleiding van de thuiszorg en van een verpleegkundige en daar voelen ze zich goed bij. Daar kunnen ze hun “ei” kwijt en laatst heeft niomi wat leuks gemaakt voor papa met de verpleegkundige. De thuiszorg komt hier om de 2 weken thuis voor de meiden, K is een schatje en praat met de meiden en ook even met mij en vraagt altijd of ze nog wat voor mij kan doen.

Verder is Niomi druk met haar voetbal hihi, alles draait om voetbal bij madame en bij papa ook. Trainen trainen en nog eens trainen en ja nu is het seizoen stop dus minder trainen en geen wedstrijd = dus balen. Rashel ….ach me girly girl is liever bezig met nagels doen en youtube filmpjes kijken en make up. Speelt ook lekker buiten maar is toch echt echt een mama plakkertje en kan gewoon de hele dag naast me zitten en hangen 🙂 Maar logeert ook graag bij haar bff C hihi en C is hier vorige week een dagje nou ja middagje komen spelen, dat gebeurd nooit eigenlijk omdat het te druk is voor me maar moet zeggen vond het super gezellie en C is ook blijven eten en dat zegd hier in huis genoeg dat mama dingen wil proberen, trouwe lezers en mensen die ons rl kennen weten dat eten drama is hier en ik daar liever niemand bij heb. Maar goed ik vond dat ik mijn kids op dat gebied tekort deed en probeer daar mijn grenzen in te gaan verleggen en dat gaat tot nu toe goed 😀

Op school gaat het ook lekker met de dames, en dat maakt mams trots natuurlijk en ja papa natuurlijk ook want het is wel eens anders geweest op school maar dat is verleden tijd en ze komen met een mooi goed rapport thuis!!

Niomi zit nu wel lekker in haar puber zone….#helppppppppppp hahah en zie gewoon mijzelf met haar gedrag af en toe #poeh #valt #niet #mee maar het is een heerlijke griet/vrouw want meisje is ze ook niet echt meer 😉

Dusss met onze “chickkies” gaat het super 😀 #thanksforasking <3

EÊn gedachte over “ Hoe gaat het met…

  1. Oh fijn om te lezen dat de meiden hun ei kwijt kunnen. En dat er een vriendinnetje kon spelen is denk voor je meid een heel fijn moment geweest!! Enne lekker pubertje, het duurt maar een paar jaar .

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.