Hoe heerlijk kan je huis ruiken

Hoe heerlijk kan je huis ruiken

Ik ben gek op kaarsen. En dan helemaal de geurkaarsen!

En niet alleen geurkaarsen maar ook wierook is niet aan te slepen hierzo. Als het maar een lekker geurtje heeft 😀

Nou heb ik werkelijk een kast vol met van die wax melt dingen en geurkaarsen maar ik had nog niet echt iets van Yankee candle.

En toen kwam ik via via op de site sensationalhome. Nou je snapt dat er een wahalla voor mij open ging…..en bijna een lege bankpas hahah, nee hoor gein, ik heb mij ingehouden ;). Ik heb eerst even wat wax melt dingen besteld om te kijken hoe ze roken.

Ik heb er een paar besteld die ik toch wel vaker bij andere voorbij zag komen. Ik had ze ’s morgens besteld en ’s avonds werden ze persoonlijk aan mijn deur afgeleverd 😀 hoe tof is dat! En lekker snel natuurlijk!!

Ondanks dat manlief er niet tegen kan, had hij dit keer even pech en heb ik er gelijk eentje aangezet. De soft blanket en oh lord ik ben verkocht!!

Dit zijn maar de kleintjes maar je hebt ook hele kaarsen van 40 of meer branduren en je snapt dat wij die natuurlijk ook in huis gaan halen en ik niet meer iets zou kopen bij de xenos, blokker of action op geurkaarsen gebied hahah. Nee ik ben om 😀

En voor de snelle service echt een dikke duim!! Dank jullie wel!!

Hebben jullie yankee candle in huis? En zo ja welke geuren raad je mij nog aan 😀

6 gedachten over “Hoe heerlijk kan je huis ruiken

  1. en ik heb veel geurkaarsen gehad van allerlei winkels maar de yankee candle is toch ook echt mijn favoriet en ze blijven supper lang ruiken ook staan ze niet te branden ik koop altijd de large versie kaars heelijk zijn wel duur voor mij maar meestal koop ik ze in de sale
    Groetjes Femke xx

  2. Wat een bijzondere service ! Voor mij geen geurkaarsen, ik geef wat dat betreft je man wel gelijk…hihi…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.