Hoe milieubewust ben jij?

Hoe milieubewust ben jij?

Heel veel mensen zijn milieubewust.

Veel mensen scheiden hun afval, eten biologisch, reizen met de fiets of lopend of openbaar vervoer. Mensen vliegen minder en ja zo kan ik nog een hele waslijst afwerken.

Maar er zijn ook mensen die er helemaal niet zo mee bezig zijn. En ik zal je eerlijk zeggen dat wij daar ook een van zijn. Heel slecht i know, maar we zijn er nooit echt mee bezig geweest en dat zal niet snel veranderen ook. Ik ben wel gestopt met de plastic tasjes van de supermarkt, kijk dat is toch wel een begin toch haha. Maar afval scheiden en op de fiets ergens heen gaan, nee. Nou is fietsen al geen optie voor mij dus die valt al af. Roon kan ik ook niet naar zijn werk sturen op de fiets want die werkt op dit moment 39 km van huis af, en nee met de trein is voor een zzper die in de bouw werkt ook geen optie want alle materialen neem je niet even in een tas mee de trein in. Vliegen doen wij niet, omdat het niet mag voor mij maar zodra het mag zou ik wel vaker doen ja. Want ik ben van mening dat een mens gewoon moet kunnen genieten en niet dingen moet laten omdat het slecht is. Dat is met kopen van dingen ook en met dingen eten. Geniet gewoon van dingen en niet constant bezig te zijn met de omgeving. Maar dit is mijn mening he πŸ˜‰ die van jou kan compleet anders zijn en dat is goed πŸ˜€

Zonnepanelen hebben wij wel op het dak en daar ben je ook wel met het milieu bezig toch :D. Gas hebben wij niet in onze woning dus dat zijn toch weer pluspuntjes πŸ˜‰

Hoe milieubewust zijn jullie? En wat doen jullie dan zoal?

2 gedachten over “Hoe milieubewust ben jij?

  1. Ik respecteer jouw mening, maar ik ben er wel meer mee bezig. Ik vind het heel zorgelijk hoe wij met zijn allen de aarde kapot maken. Maar het is wel heel lastig om heel groen bezig te zijn. Het lijkt bijna onmogelijk in deze tijd.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.