Hoe was je moederdag….

Hoe was je moederdag….

Omdat ik er dit jaar niet veel over los gelaten heb, kreeg ik heel veel de vraag “hoe was je moederdag?”. Mensen die mij  langer kennen als vandaag en langer mee lezen al weten dat ik moederdag gewoon een komplete rukdag vind. Ik heb geen moeder meer, mis haar nog elke dag dus fuck die moederdag!!

Maar goed dat gaat niet zo makkelijk als je zelf mama bent he. Voor onze meiden is moederdag natuurlijk een mini feestje want dan mogen ze shoppen voor mama :D, en dat vinden ze leuk maar ook niet altijd want mama heeft alles al en ja dan weten ze niet wat ze moeten kopen en komen dan vragen wat ik leuk vind haha. Nou ja ze weten dat ze mij altijd blij kunnen maken met een lekkere parfum. Al weten ze dat mama nu al zoveel parfum heeft dat ik er een kast bij moest aanschaffen maar dat terzijde.

Mijn beide, ja uh heb er 2 ja, kruimeldieven hebben de geest gegeven en geloof mij, ik en geen kruimeldief of stofzuiger in de buurt is vragen om een life exorcist optreden. Ik kan niet tegen pluisjes en kruimels!!! En ja de kruimelzuiger staat ook altijd naast mij!!

Afijn, Roon ging met de meiden op pad en ja hoor belden ze op….uhm schat zegt Roon, ik sta nu in de bcc en we hadden al voor die en die gekeken maar ik krijg een mooie aanbieding nu dus zal ik die dan nemen aangezien je daar helemaal leip van bent…..hahha hoe super schattig is dat, dat je vent even opbelt om te overleggen of het wel goed is dat hij die samen met de meiden gaat kopen in plaats van een andere.

Ik kreeg een Dyson Trigger V6!! Ik ben gek op Dyson want ik heb in het verleden al een stofzuiger van ze gehad maar die ging helaas kapot en was daar zo ziek van dat ik daarna niet meer omgekeken heb naar het merk. Maar toch bleef het trekken!!

Ik ben zo super blij met mijn nieuwe vriend!!! En ja heb hem al flink misbruikt!! En ik zit toch weer na te denken om van de week even de stofzuiger ervan te gaan halen hahaha…of ben ik dan even te ….te…ja nee laat maar de mijne doet het nog.

Een mega moederdag kado natuurlijk!! En dan durft deze meid nog te mokken over het feit dat ik geen bloemetje heb gehad…..ja oke ik geef toe….schaam me diep door dat gezegd te hebben hahaa.

Hoe was jullie moederdag?

Een moederdag met uitgebreid ontbijt op bed doen wij hier niet aan, ik heb wel heerlijk gekoelde nutri flesjes van mijn hubby gekregen haha.

2 gedachten over “Hoe was je moederdag….

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.