Hoe zit het met jou werkplek?

Hoe zit het met jou werkplek?

De een werkt op kantoor, de ander achter een kassa, of in een winkel zoals een kledingzaak. Iedere werkplek is anders. Heel veel werkplekken vinden we ook thuis en ja ook hier in huis. Ik heb meerdere werkplekken…huh rach hoe dan? Hahaha nou ik heb mijn vaste werkplek achter mijn imac. Maar de keuken is ook mijn werkplek en de badkamer ook waar ik de was doe. Ja ff gein tussendoor maar dat snap je wel. Het meeste breng ik door achter het scherm. En we hadden een “kantoor” boven waarin ook mijn studio was maar ik vond het gewoon niet lekker werken en of zitten. Je zit dan boven, in je uppie achter een scherm…nee man, super saai!! Nee laat mij maar lekker beneden zitten met al mijn spulletjes om mij heen, dan heb ik het naar mijn zin en komt er ook veel meer uit dan boven in een kamertje.

Zoals ik in mijn huis pietje precies ben, ben ik dus ook achter mijn werkplek en kan dus echt geen rommel of chaos op mijn bureautje hebben. Dat houd dus in dat alle papieren netjes op stapeltjes liggen en er niks rond slingert. Je snapt dus als ik de boekhouding klaar moet maken voor de boekhouder…en mijn eettafel vol ligt met papieren deze moeder hem lichtelijk knijpt! Maar ook dan houd ik mij aan de stapeltjes.

Waar werken jullie het liefste? En ben je dan alsnog netjes of slingert alles rond….

Toen ik nog op kantoor werkte voor een baas kon ik mij dus echt opvreten als mijn collega die tegenover mij zat naar huis ging en zo alles achter liet. Mijn handen jeukte dan en ja ik heb het een paar keer opgeruimd met alle gevolgen van dien hahah, man man wat was die kwaad de volgende ochtend. Ik houd dus van een opgeruimde werk omgeving!!

13 gedachten over “Hoe zit het met jou werkplek?

 1. Ik houd ook van opgeruimd. Heb wel een hoop rommel op mijn bureau, maar allemaal netjes opgestapeld, haha. Een geordende puinhoop zegmaar 🙂

 2. Voor mijn vaste baan zit in in vakantiehuisjes van landal haha super leuk 😉 rommel opruimen en weer schoonmaken voor nieuwe gasten! Als ik met mijn blog bezig ben zit ik het liefst aan de eettafel, muziekje op de achtergrond en mijn planners bij de hand

 3. Mijn werkruimte moet ook superstrak zijn, haha.

  Net als de rest van mijn huis maar dan kan ik iets makkelijker de boel even laten voor het is, alleen met werk kan ik me echt niet concentreren als er iets verkeerd ligt.

  Xxx

 4. Ik werk overal 😀 Doe alles vanaf de laptop dus kan eigenlijk overal wel werken als ik maar een stopcontact en wifi heb 🙂 Deze comment typ ik bijvoorbeeld in de trein 😉

  Thuis werk ik vanaf de bank, pootjes op tafel, laptop op schoot en theeleuten maar!
  Ben wel bezig om een vast plekje in huis realiseren om lekker vanuit te werken ook voor YouTube straks 🙂 Deze is dan uiteraard netjes, maar dat is het in de woonkamer ook al. I join the club zegmaar 😀

  Maar je hebt een mooi plekkie hoor mop!

 5. Ik heb ook een opgeruimde omgeving nodig om goed te kennen functioneren. Maar vanuit thuis werken is wel ideaal en vaak goed te combineren 😊

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.