Hoera!! 18 jaar!!

Hoera!! 18 jaar!!

18 jaar met me schatje
Vandaag zijn mijn schatje @roontjuh en ik al weer 18 jaar samen!! Man man, jut en jul die onafscheidelijk zijn 😀 Verliefd zijn doen we niet meer aan, ik houd nog steeds ontzettend veel van me mannetje, in voor en tegenspoed 😉

Hij is me grootste steun in me leven, naast onze heerlijke dochters, en  we hebben genoeg meegemaakt met zijn tweetjes, leuke en minder leuke dingen maar we staan er nog steeds en dat blijven we ook!!! We kunnen gewoon niet zonder mekaar hihi. Dit jaar zijn we ook alweer 10 getrouwd, maar dat is pas in mei 😉

Lieve lieve schat, dikke kus van je vrouwtje 😀 <3 love youuuuu

10 gedachten over “Hoera!! 18 jaar!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.