Hoera!! 18 jaar!!

| 10 reacties

18 jaar met me schatje
Vandaag zijn mijn schatje @roontjuh en ik al weer 18 jaar samen!! Man man, jut en jul die onafscheidelijk zijn ๐Ÿ˜€ Verliefd zijn doen we niet meer aan, ik houd nog steeds ontzettend veel van me mannetje, in voor en tegenspoed ๐Ÿ˜‰

Hij is me grootste steun in me leven, naast onze heerlijke dochters, en ย we hebben genoeg meegemaakt met zijn tweetjes, leuke en minder leuke dingen maar we staan er nog steeds en dat blijven we ook!!! We kunnen gewoon niet zonder mekaar hihi. Dit jaar zijn we ook alweer 10 getrouwd, maar dat is pas in mei ๐Ÿ˜‰

Lieve lieve schat, dikke kus van je vrouwtje ๐Ÿ˜€ <3 love youuuuu

reactie's

reactie's

10 reacties

  1. Een beetje laat van mij.. maar beter dan nooit: Gefeliciteerd!!!!!

  2. Wat leuk, gefeliciteerd! ๐Ÿ™‚

  3. Pingback : Van feest naar verdriet… |

  4. Proficiat!

  5. Van harte gefeliciteerd rach! Nog vele jaren er bij he ๐Ÿ˜€

  6. Gefeliciteerd, heerlijk dat jullie nog zo van elkaar houden! xx

  7. Gefeliciteerd lieverds! Op naae nog veeeeeel meer jaren!

  8. Van harte gefeliciteerd!

  9. Gefeliciteerd!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: