Home sweet home

Home sweet home

Home sweet home….het word weer warmer, je hebt vaker de ramen en deuren open, lekker luchten en dan….dan wil je kleuren zien 😀 althans ik wel. En dan niet zozeer nieuw behang of wat dan ook nee gewoon gekleurde prul dingentjes.

De komende weken ga ik dus lekker aan het rommelen in huis, zwarte kaarsen ruilen we in voor kleur en misschien ga ik nog wel even shoppen bij de action voor nieuwe hoezen voor om de kussentjes op de bank. Ben er alleen nog niet uit welke kleur ik ga dit keer. Kan wel weer voor roze gaan maar licht blauw of een andere mooie pastel tint, we zullen zien.

Dan weer tijd voor bloemen in huis.  Daar is het altijd tijd voor, i know, maar vind het toch gezelliger staan als het zonnetje erbij schijnt! Nou ben ik al weken op zoek naar mooie “nep” bloemen maar helaas nog niet voor geslaagd. Tuincentra’s geweest, action, wibra en gaat zo maar door al gehad. Ze zijn of schofterig duur of ze zien er niet echt uit…..ooohh sta ik daar dan weer he hahah. Ik kan alleen nog even op aanraden van mijn buurtjes gaan kijken bij de kringloop, wie weet.

Ik ben nog steeds blij met mijn lamp boven de tafel maar ga hem nu kaal vinden en zie zoveel leuke ideetjes met die lamp op intagram en op pinterest, dus ook daar gaat ik mee aan de slag 😀

Genoeg pimp werk in het zicht dus!!

Wisselen jullie ook steeds af met spulletjes en kleurtjes in huis?

8 gedachten over “Home sweet home

 1. Je huisje ziet er weer top uit ! Heerlijk gevoel alles weer op orde .
  Dan de accessoires erbij in kleur, laat de zomer maar komen !
  Hier ook de kriebels en hier en daar wat meubels schuren en verven .
  Dan alles op z’n plek zetten , 😊
  Nep/kunst bloemen zijn in tuincentrum schrikbarend duur, zal wel met goud bewerkt zijn 😆
  Ik weet niet wat je precies zoekt
  maar ik struin ook wel het ÊÊn en ander af . Wel zag ik laatst bij de wibra leukertjes , blijft speurwerk om mooie en dan toch ook nog betaalbare te vinden .
  Mijn vorige berichten bij andere onderwerpen,zag ik net, waren niet
  geplaatst, denk storing , hoop dat deze wel lukt 😊

  1. oh wat appart van je berichten 🙁 heb er ook geen melding van gehad. ik zoek gewoon roosjes en tulpen dat soort dingen om boeketjes mee te maken 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.