Honing en melk

Honing en melk

Je kan gelijk denken van honing en melk dat je er wat lekkers mee kan maken.

Maar je kan het natuurlijk ook lekker smeren in de vorm van een body lotion.
Nu ben, nee correctie, was ik niet zo van het smeren, maar de laatste tijd ga ik los met dag en nacht creme’s en body lotion’s en body butters. Ik kan dan alleen maar denken “waarom heb ik dat niet eerder gedaan!”

Afijn, ik kreeg deze body lotion in het pakket wat ik ontving van jou box editie 5. Ik probeer natuurlijk altijd alle dingen uit en zo ook deze.

Ik smeer hem op als ik lekker een warme douche heb gehad en hij trekt heel snel in, wat ik heel fijn vind, want ik houd niet van plakkerige dingen op mijn huid. Maar ik breng hem ook zo ’s morgens wel eens aan als ik op sta en zie dat mijn beentjes en armen wel een creme kunnen gebruiken.

Even wat info van deze body lotion:

Seacret bodylotion milk & honey helpt de droge huid te herstellen. De unieke combinatie van dode zee mineralen en natuurlijke ingrediënten vult onmiddellijk de hydratatie van de huid aan tot het optimale niveau. De Seacret bodylotion zorgt voor een ontspannen, soepel, en zijdezachte huid. De verzorgende bodylotion trekt snel en diep in. Hierdoor wordt je huid van binnenuit gevoed en voelt het niet plakkerig aan.

De Seacret bodylotion is geschikt voor alle huidtypes en handig in gebruik.|
Eén keer smeren per dag is genoeg. Ervaar zelf hoe deze bodylotion je huid herstelt en voedt. Je lichaam voelt binnen de kortste keren weer heerlijk zacht aan.

Gebruik:
Breng aan waar nodig en masseer zachtjes tot het volledig is opgenomen. Voor dagelijks gebruik.

Voordelen:
• Hydrateert en vult de droge huid aan.
• Laat de huid achter met een verfrissende geur.
• Snel geabsorbeerd.
• Laat geen vettig, plakkerig gevoel achter.
• Ideaal om als aftersun te gebruiken

Ik ben om zoals je kan lezen en als deze tube op is, wat niet lang meer zal duren denk ik, dat ik weer een nieuwe lekkere body lotion ga aanschaffen. Dus als jullie nog goede en lekkere lotion’s of body butter’s aanraden hoor ik dat graag.

Smeren jullie je regelmatig in met een body lotion?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.