Hooikoorts blijft een dingetje

Hooikoorts blijft een dingetje

Sommige mensen hebben last van hooikoorts, andere niet. En ik behoor gelukkig tot de niet last hebbende ervan.

Daarin tegen manlief wel en als de tijd er weer is, dan is het een drama en zit ik met een jankende vent aan tafel. Wij dollen hem dan altijd van “tissue poepje” maar aan de andere kant is het natuurlijk gewoon echt niet leuk en zeer hinderlijk.

Hij heeft al meerdere medicijnen gehad, zowel van de arts als zelf gekocht. Nu kregen wij een ander merk, middel voor onze neus en Roon is het gaan gebruiken toen het zulk lekker weer was vorige week. Het kwam al lichtelijk opzetten maar het was nog niet de hooikoorts die hij altijd had, dus de erge versie. Het merk Similasan kenden wij nog niet en is hij gaan gebruiken en hij is er zeer te spreken over.

Het verzacht en met de oogdruppels erbij is het een fijne rustige combinatie om de hooikoorts in bedwang te houden

Zijn jullie bekend met de producten van Similasan?

We hopen natuurlijk dat het gewoon weg blijft, maar ook dit jaar zal dat er wel weer niet in zitten, maar zolang we het kunnen verzachten moeten wij het daar maar mee doen.

Hebben jullie hooikoorts en zo ja de erge variant of de mindere?

Laten we er maar gewoon vanuit gaan dat we van het mooie weer kunnen gaan genieten zonder zakdoekjes ect 😀

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Similasan

2 gedachten over “Hooikoorts blijft een dingetje

  1. Ik heb zeer heftige hooikoorts. Vorig jaar veel baat gehad bij homeopathische korrels (doet dit jaar helemaal niks) En toen kwam het mooie weer ineens. Ik ging serieus kapot van de kriebel, nies, verstopte neus en het snot kwam er met bakken uit 😫 echt vreselijk. Maar nu aerius smelt tablet en een neusspray van de dokter gehad. Eerst een allergie test laten doen. Ik ben allergisch voor boom en graspollen en huisstofmijt. Dus die mooie 2 weken waten echt hel. Gelukkig werkt dit dus wel goed.

    1. heftig he dan 🙁 dan kan je ook echt niet genieten van het lekkere weer 🙁 die smelt tabletten werkten bij Roon jammer genoeg niet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.