Hotties!!

Hotties!!

Zoooo zoooo het is echt ineens zomer in nederland 😀 en vinden wij dat fijn…uhhm ja en nee. Klagen doen we niet want ik heb liever warm weer dan regen en sneeuw maar soms kan de hitte voor dit spijkertje even teveel worden hihi. Maar dat mag de pret niet drukken want het is gewoon top weer, de meiden hebben nog een week school en dan vakantie en oh oh wat hoop ik dat het dan ook gewoon goed weer is!! Met dit warme weer is het in en uit lopen van tuin/huis, radler bier zonder alchohol natuurlijk en ijs, vooral heel veel ijs!! Dit ijsje hier op de foto, een nep magnum te koop bij de hoogvliet is echt een aanrader als je van chocola en koek houd want er zitten stukjes koek in!! Zo lekker gewoon maarja ook weer zo slecht maar ach voor een keer moet het kunnen toch 😉

Wat wel een drama is met dit weer is elke dag de vraag “wat gaan we eten?” tja uhh echt trek in aardappels hebben we niet maar om elke dag brood te eten, nou je de rest dan want ik eet zelf geen brood, is ook geen optie. En buiten dat als hun brood eten moet ik toch wat voor mijzelf in elkaar flansen en ja daar heb ik dan ook geen zin in soms om weer verschillende dingen klaar te maken dus ja ik heb nu zoiets van uhhh we doen wel makkelijk goed, dan maar macaroni, bami/nasi of een keer pizza en dan bij sommige gerechten gewoon een shitload aan groente toevoegen zodat het enigsinds een beetje gezond is. En dan de zout behoefte och….hebben jullie dat niet dat je onwijs snakt naar zoute dingen ? de salmiak ballen zijn hier ook niet aan te slepen hahaha.

Over actieve rach met dit weer……..ja dat is een ding wat zeker is haha, als het warm is krijg ik schoonmaak en poets neigingen. Smorgens is het huis al schoon voordat de meiden beneden zijn maar zodra ze naar school zijn gaan mijn handen al weer jeuken en ga ik dingen lopen zoeken hahaha, ja verklaar me maar voor gek maar met 32 graden sta ik lachend met een stoomreiniger mijn huis schoon te maken hahah. Die idioterie heb ik altijd gehad hoor, mega hitte buiten en wie stond boven de badkamer en gang te verven….juist moi ;’)

Anyway hotties maar wel lekker en nu aftellen naar de vakantie 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.