Hubby shoplog

Hubby shoplog

Tja, de trouwe lezers weten dat Roon social media allergie heeft en dus niet in beeld of op de foto verschijnt. Maar dacht ik, prima jongen, maar jij hebt wel dingen waar ik zo af en toe een leuke blogpost van kan maken!!

Nou dat gaat ik dus ook gewoon voortaan doen als meneertje wat leuks heeft 😀

Nou word dit dan wel even wat lastig want als ik nieuwe kleding voor hem heb gekocht kan ik dat dus alleen maar showen als hij het niet aan heeft hahah. Maar goed we gaan het gewoon doen!

Net als onze dochters heeft manlief ook een voorkeur voor merk kleding. Prima, helemaal prima want Roon doet zo gigantisch lang met kleding en schoenen …daar kan geen andere vent tegen op geloof mij. Dat komt omdat hij in de bouw werkt en dus zijn werk kleding aan heeft en als hij thuis komt is het douchen en een trainingbroek aan. Alleen in het weekend is meneer on fleek :D. Spijkerbroeken van Diesel en Calvin Klein gaat zijn voorkeur naar uit. En trainingbroeken heeft hij van Australian. Zijn shirt’s varieren maar Calvin Klein en vooral Hugo Boss zijn de favorieten bij hem. In zijn vrije tijd loopt hij op nike’s (ja wie niet hier in huis..)
Hij had van Niomi een Hugo Boss shirt gehad uit Turkije en ik vond hem dat zo gaaf staan dat ik op de site van Hugo Boss 2 nieuwe shirt besteld heb voor hem.

Deze shirts staan helemaal super bij Roon op zijn Levi’s. Het staat natuurlijk op elke broek of short, maar hij heeft zo zijn voorkeuren 😉

Dat was even kassa a 68 euro voor 2 shirts, maar wat ik al zei, hij doet er heel lang mee mits ik ze naar klote help in de was haha, en ja dat is al een keer gebeurd en nee daar gaan we het niet meer over hebben!

Lekker frisse kleuren voor de zomer al zeg ik het zelf en hubby is er heel blij mee 😀

Kopen jullie kleding voor jullie man of doet hij dat zelf?

 

4 gedachten over “Hubby shoplog

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.