Huispakken dag

Huispakken dag

Huispakken dag is het hier elke dag!

Ik kleed mij ‘smorgens gewoon aan zoals iedereen, ga mijn dingen doen, maar zodra ik klaar ben met alles en ik hoef niet meer weg…., ja dan gaat alles uit en trek ik lekker mijn “huispak” aan.

Tokkie style ook wel genoemd, maar wat maakt het uit als je niet meer weg hoeft :D.

Ik heb altijd een zwarte trainingsbroek aan en zo heb ik er nog een aantal in mijn kast liggen maar pak toch elke keer weer dezelfde broek. Dan een lekker dik vest over mijn trui en je bent  klaar om lekker te chillen.

Ik was van de week bij de Dirk supermarkt en Rashel had al een paar keer van die huisbroeken zien liggen maar deze moeder is kies keurig en ging er verder niet op door tot dat ik er met eentje in mijn handen stond en ik gelijk verkocht was!! Een fleece broek, ja oke met ruitjes maar dat boeit niet want niemand ziet dat verder. Hij was 6,99 en geloof mij ik ga erin wonen!! Wat een heerlijke broek!!

Houden jullie altijd de hele dag jullie kleding aan of veranderen jullie naar een huispak zodra je niet meer weg hoeft?

Rashel heeft er ook eentje aangeschaft! Niomi had er al een en Roon zie ik hier niet in lopen haha, nee die heeft zijn australian broeken 😉

6 gedachten over “Huispakken dag

  1. Ben te lui om mij om te kleden als ik thuis ben. Doe ik pas als ik ga douchen ’s avonds. Dan trek ik mijn pyjama aan. Ik vind zo’n wollig pakje er wel altijd knus rn gezellig uitzien, maar ik doe het gewoon nooit aan.

  2. Ziet er relaxed uit! Ik draag altijd mijn pyjama met een trui of een trainingsbroek , als ik niet meer weg hoef s avonds. xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.