hyves vs facebook

hyves vs facebook

Wie heeft er nu geen hyves of facebook…ja oke roon heeft geen facebook, die vind het allemaal maar bull haha. Ik hoor steeds meer mensen zeggen “ik ga me hyves sluiten en op facebook verder” duhh waarom nou denk ik dan. Nou denk dat het kwartje nu een beetje gaat vallen bij deze blonde “ik-heb-me-haar-niet-voor-niks-donker-gemaakt” muts…ik geef toe, ik gaat steeds meer op facebook dingen checken en hyves ik langzaam aan het uit gaan, vond er de laatste tijd toch al niet meer zoveel aan op dat hyves 🙂

Dus op mijn bb al facebook gezet, ipad bij gewerkt en jawel, rach gaat het nog leuk vinden ook het hele facebook verhaal.
Het is wel wennen vind ik maar denk als je er even een half uurtje voor gaat zitten dat je het dan wel door hebt…jaaaa zelf deze donker geverfde blondie 😀

wat vinden jullie ? hyves of facebook ?

15 gedachten over “hyves vs facebook

 1. Ik zit toch iets meer op Hyves dan Facebook vind ik minder leuk en snap ik ook minder. Maar het komt ook omdat ik mijn familie en Real-life vrienden op Hyves heb zitten 😀

 2. HYVES, ja dat vind ik leuker, Ik heb wel FB maar vind het niet zo leuk,,, doe er ook niet echt veel mee…

 3. Ik heb wel een hyves maar daar doe ik niks mee. Ik weiger over te gaan naar facebook. Beetje tegendraads misschien maar ik heb geen zin om het ene af te sluiten en weer bij het andere helemaal op nieuw te beginnen.

  Dus ik ben alleen nog heel actief op linkedin, maar ja dat is niet je vraag. HAHAH

 4. hyves word saai ja en idd mensen komen checken en rotten weer op en op straat kijken ze je geneens aan pfff en ja facebook ik weet t niet zelf me ma zit erop hahhaha dus zal wel interresant zijn mss volg ik nog 😛

 5. Ik heb mijn hyves al een tijd geleden verwijderd. Ik voelde me daar gecontroleerd door oude bekenden en het enige wat ik deed was foto’s kijken. En de spelletjes van facebook vind ik leuk. 😉

 6. met hyves doe ik al zolang niks meer, voeg je elke keer toe en dan gooi je me er weer vanaf lol zal vananvond eens kijken met facebook, misschien gaat ik dat wel bij houden

 7. Fb! Hyves vond ik zo kinderachtig worden…en fb heeft de leuke bijkomstigheid dat je kan instellen dat je niet gevonden kan worden door zoekmachines 😉

 8. hyves gehad, facebook nog niet maar als ik het zo hoor kan je niet je profiel wijzigen en dat vond ik nou altijd zulke dikke pret om te doen 😛 nee ik heb msn, ik loop achter, gigantisch achter maar vind het prima zo

 9. kuttekop die je dr bent hahah en nu ga je je hyves opdoeken of wa ?
  ik heb geen van beide, ik sluit me lekker bij roontje aan al die bull

 10. Ik ga nog steeds voor Hyves. 😉 Facebook heb ik wel, maar ik vind het gewoon minder boeiend! Geen idee waarom eigenlijk! Maar have fun hoor met Facebook’en. 😉

 11. Ik heb echt al HEEL lang facebook, lang voordat mensen hier het ontdekte, maar deed er vrij weinig mee. Wat ik mis bij facebook is het ontwerpen van je eigen profiel, dat vind ik dan weer zo leuk aan hyves. 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.