I love him

I love him

Ik ben altijd al een telefoon nerd geweest, hoe meer snufjes hoe beter!!! mijn telefoon moet beschrikken over internet, een goeie camera, en andere technische snufjes. zo had ik hiervoor de nokia n95 4 gig, daarna de nokia n95 8 gig en vandaag heb ik van mijn mannetje de nokia n96 16 gig gehad je krijgt hem helemaal standaard maar in een uur tijd heb ik mijn foon gepimpt en ingesteld naar mijn wensen. en geloof me als rach haar tel niet bij haar heeft, heb ik eigenlijk de rest van me brain ook niet bij me mits ik mijn gewone agenda bij me heb maar dat is negen van de tien x niet het geval

afijn ik weer blij, roon ook weer blij aangezien die van dat T-mobile af is. hij zou daar nog 2 jaar aan vast zitten maar aangezien het bereik hier zacht uitgedrukt super kut is mocht bij weg. en terecht want ga niet betalen voor iets waar ik geen gebruik van kan maken he!! met mijn nummer is het idem dito alleen het onderzoek daarvan duurt wat langer, vraag me niet waarom maar goed ik heb geduld en ik had meer bereik dan roon. dus happy rach

2 gedachten over “I love him

  1. Leuk telefoontje! Fijn dat jullie van het abonnement afkunnen. Ik had zoiets met KPN. Daarmee heb ik bij mijn ouders bijna nul bereik, dus overgestapt naar Vodafone.

  2. Leuk!! Heb hem ook in me handen gehad maar vind hem
    niet handig ik hou meer van touch 🙂

    maar veeeel plezier ermee hoor!
    Prettig weekend!

    X

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.