I love Summer tag

I love Summer tag

Ik was even out of inspiration. We maken niet mega veel mee op het moment door de crisis, dus ik had even geen idee waar ik over moest schrijven. Dus toen ik deze tag tegenkwam, leek het me leuk om in de tagvibe van Rach te blijven.

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer? 

Normaal draag ik acrylnagels, maar nu met de crisis zijn ze kaal. Maar ik ga qua kleur meestal voor een roze tint.

2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?

We hadden sowieso niet geboekt dit jaar. En met deze crisis is dat maar goed ook met al die gecancelde vakanties. Als het meezit volgend jaar naar Turkije.. Is tevens ook onze verlate huwelijksreis (getrouwd in augustus 2017)

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?

Het liefste draag ik met warm weer een leuk zomerjurkje, maar een maxijurk of een playsuit behoort ook tot de mogelijkheiden, net als de shortjes (nee niet die variant waar je bil bij ziet.. hou het wel beschaafd haha).

4. Wat is jouw ultieme zomer hit?

Die heb ik heb ik eigenlijk niet. Ik luister vaak remixen. Wel heb je van die summermixen van minimaal 1 uur lang. Die mag ik dan graag luisteren in de zomermaanden.

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?

Ik verslijt eigenlijk niet zo snel schoenen. Ik loop in de zomermaanden voornamelijk op mijn birckenstocks die ik al 7 en 8 jaar heb. En nee die zijn nog steeds niet af. Kost wat, maar dan heb je ook wat. 

6. Wat is jouw favoriete zomer geur?  

Malibu van Juicy Culture

7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini?

Een bikini! Jullie? 

8. Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?

Ik heb meerdere zomerkleuren! Ik heb niet een specifieke kleuren die ZOMER schreeuwen. 

9. Wat is je favo zomer drankje?

Heel saai: water met ijsklontjes, de ene keer met een schijfje citroen, de andere keer met munt en citroen.. Nope, wij drinken geen alcohol, op dat ene glas bubbels met oud en nieuw na en die enkele bruiloft (waarvan we er maar 1 hadden in de afgelopen 8 jaar dat we een relatie hebben, onze bruiloft was alcoholvrij).

10. Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?

Goede zonbescherming, zonnebril, een halve literfles voor water, leuke zomerse outfits.

Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?

16 gedachten over “I love Summer tag

  1. Leuke tag om in te vullen! Mijn favoriete drankje is ook water met ijsklontjes, samen saai 😉 Vakanties helaas gecanceld ook. Hopelijk volgend jaar beter!

  2. Mijn ultieme must have in de zomer is toch wel zonnebrandmiddel. Ik smeer me nu altijd braaf in om mijn huid te beschermen en toch in de zon te kunnen zitten.

  3. Leuke tag. Op vakantie gaat het dit jaar niet worden. Maar hoop dat we wel er meer uit kunnen. Alleen de tuin wordt een beetje saai.

  4. Flip-flops, hamamdoek en genoeg zonnebescherming zijn voor mij onmisbaar in de zomer.

  5. Ik heb ooit Birkenstocks geprobeerd een zomer maar ik kon er niet aan wennen, vond het niet fijn lopen. Mijn stiefmoeder bij Birkenstocks 🙂 Eh waar ik niet zonder kan in de zomer? Mijn bikini en de zon.

  6. Ooh ik krijg echt gelijk zin in de zomer! Mijn musthaves zijn een spf voor mijn gezicht en een zonnebril. En leuke sandaaltjes natuurlijk!

  7. Slippers en mijn zonnebril zijn onmisbaar in de zomer voor mij. Geen birkenstocks, want die zijn te breed, tenminste die je in de gewone schoenwinkel koopt, en dan ben ik al weer om voor andere slippers voor ik op zoek ga naar smallere.

  8. haha, jij hebt j ebirckenstocks bijna net zo lang als ik. Ik deed er 10 jaar mee. En toen zeiden ze krak

  9. Vind dit zo’n leuke tag, kom meteen in de zomersfeer! Hier ook het liefst roze op mijn nagels. En zomer musthaves? Dan ga ik toch voor fijne slippers, mooie maxidress, zonnebril en goede zonnebrandcrème.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.