Iedereen behalve ik

Iedereen behalve ik

Iedereen, behalve ik, kijken netflix.

Hoe kan dat toch dat jij geen netflix kijkt? Een vraag die ik meerdere malen per week krijg.
Nou daar kan ik kort en krachtig over zijn….het boeit mij gewoon niet! Ik ben geen type dat een avondje op de bank kan gaan hangen om een serie of film te kijken. Vroegah wel, hele weekenden met manlief een serie kijken. Van seizoen 1 tot aan het seizoen duurde keken we helemaal uit. Nu kom ik niet verder dan in de intro en dan is het ….oh ik ga mijn was nog even doen haha of ik moet dit nog even doen. Ik ben dan liever bezig dan dat ik op de bank hang ;).

Maar goed de rest woont wel samen met netflix en Rashel heeft een lijstje gemaakt met wat zij kijkt en of heeft gekeken.

 • Vrije teugels
 • Riverdale
 • Vampire diaries
 • Death note
 • Teen wolf
 • Scream
 • 13 reasons why
 • The 100
 • Venom
 • Lol
 • Bird Box
 • Pitch perfect

Dit is wat Rashel kijkt of heeft gekeken op netflix. Van Roon en Nio zou ik nog een lijstje vragen want die kijken nog meer haha, dat zijn echt de die hard netflixers binnen het gezin.

Zijn jullie ook die hard fan van netflix? En wat kijk je nu?

Ik probeer het wel eens in bed te kijken, ik zet dan een docu op of een film maar nee, ik switch dan toch redelijk snel terug mijn TLC programma’s die ik opgenomen heb 😉

Mensen noemen mij dus ook heel vaak saai omdat ik geen netflix kijk haha. Sorry maar kan er niet meer van maken.

7 gedachten over “Iedereen behalve ik

 1. Ik ben die hard fan van film en series ja maar niet per se van Netflix. Ik vind het Netflix aanbod beperkt, ook al is het natuurlijk een heel groot aanbod maar het zijn toch een beetje dezelfde soort series en films altijd dus ik wissel graag af met televisie of andere streamingdiensten.

 2. Ik snap het wel hoor, ieder zijn hobby’s. Ik kijk zelf nooit tv maar zit wel altijd achter de computer. Dus af en toe een netflixje tussendoor is makkelijk! 😉

 3. Ikzelf heb weinig tijd om Netflix te kijken maar mijn meiden zijn er gek op. Ik kies wel vaak voor een docu of een film die iemand mij heeft aangeraden. Ik vind het wel makkelijk dat het on demand is.

 4. Wij hebben alleen maar Netflix, dus verder geen tv-zenders. Dus ja, ik kijk Netflix :-). Op dit moment kijk ik Vis a Vis. Maar heel eerlijk gezegd kan ik ook prima zonder tv. Ik heb genoeg andere dingen te doen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.