IG meeting!!

| 17 reacties

Ja ja vandaag stond er een IG meeting op het menu πŸ˜€ oftewel een instagram meeting. Sommig weten wel wat instagram is, een foto upload proggie voor iphone en android. Β We hadden natuurlijk niet een meeting met al mijn 764 volgers hihih zo groot is mijn toko niet dus we hadden een selectie gemaakt voor de eerste IG meeting (jaaaa er komen er meer!!) we hadden teresa, gonny, joyce, nathalie, larissa, Armani, en helma de mama van gonny. Gon en Nath had ik natuurlijk al over de vloer gehad en horen al min of meer bij het meubilair hahaha maar de rest nog niet maar oooohh ook weer zulke schatten!! zo lief en zo spontaan, onze dag kon niet meer stuk!! We hadden van tevoren afgesproken dat ieder wat zou maken, nou geloof me er heeft me hier een partij eten op tafel gestaan moahaha van zoet tot hartig!! en oh oh wat lekker allemaal!! Roon stond vanmorgen al vroeg in de keuken om sushi te maken hihi en dat was weer heerlijk!!! Nath had heerlijke pasteitjes gemaakt, teresa had portugese hapjes gemaakt, gon natuurijk cupcakes en helma een heerlijk gave mooie IG taart!! Joyce had schattige bakjes snoep gemaakt waar de kids natuurlijk dol op waren :D, armani had bladerdeeg hapjes gemaakt en daar heb ik net lekker de laatste van naar binnen gewerkt!! het was dus meer een vreet-meeting hahaah maar echt een geslaagde!! ik ben ook nog verwent met een plantje en een kado bon van de etos!! de gekke meiden want dat had natuurlijk helemaal niet gehoeven maar super lief gebaar!!!

Nogmaals dit is voor herhaling vatbaar!! alleen (vr)eet ik dan ff wat minder goed moahahah

Lieve schatten bedankt voor deze super dag en een dikke kus van ons xxxx <3

reactie's

reactie's

17 reacties

 1. Ziet er ook echt uit als een hele gezellige boel! Leuk hoor! πŸ™‚

 2. Ziet er allemaal zo gezellig uit !!!

 3. Ben het al bij de andere ook al tegen gekomen, heerlijk dat jullie allemaal zo genoten hebben van deze meeting. En wat een heerlijk eten allemaal zeg.

 4. wat een gezellige vreetschuur was het weer bij je rach hahaha heerlijk wijffie en fijn dat het zo leuk is geweest! lijken me allemaal leuke meiden πŸ˜€

 5. Leuk… Ziet er gezellig uit…. En reets.toen je vroeg of ik shusi wou,wa ik er niet en me foon lag thuis..
  .

 6. Het was super gezellie!!

 7. Het was super gezellig en ben blij jullie (eindelijk) ontmoet te hebben! Jullie zijn toppers! Dikke kus xx

 8. Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!!

 9. Poeh, wat heb jij veel energie zeg! Nu al een logje geplaatst! Leuk geschreven!

 10. Wat leuk om te zien πŸ™‚ En nomnomnom al dat lekkers op tafel! Ik zou er niet vanaf kunnen blijven πŸ˜€

 11. Ziet er super uit wijfie! Oooh zo jammer, wilde zo graag en had me nog wel vergist in de datum ook, muts! Dacht dat morgen de 29ste was en dan vier ik Sanne dr verjaardaggie, maarja was evengoed druk vandaag met voorbereiden. Maar ziet er heerlijk uit die hapjes zeg, had niet veilig geweest voor deze zwangere doos whahaha. Volgende keer kom ik zeker met de meisjes en mannetje. Wie weet met klein ventje erbij al haha. Ennuh volgende week meeten wij lekker he!! Fijn dat het zo gezellig was lieverds!

  Dikke knuffel van deze igmuts whahaha

  • jaaa volgende keer ben je er echt bij mop πŸ˜€ en zwanger of niet die lekkere hapjes kon niemand weerstaan hihih en jaaaaa zie je volgende week lekker tut πŸ˜‰ dikke kusss

 12. Super leuk zeg! Die foto van al jullie telefoons vind ik ook echt geniaal haha. Blij dat het zo leuk was. Op naar de volgende ^_^

 13. Oh dat klinkt heel gezellig!

 14. Wat leuk lieverd! Ik vind het echt zo jammer dat ik moest werken vandaag, maar nog ontzettend bedankt dat jullie aan mij dachten. Liefs en een dikke kroelkus!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: