IG meeting!!

IG meeting!!

Ja ja vandaag stond er een IG meeting op het menu 😀 oftewel een instagram meeting. Sommig weten wel wat instagram is, een foto upload proggie voor iphone en android.  We hadden natuurlijk niet een meeting met al mijn 764 volgers hihih zo groot is mijn toko niet dus we hadden een selectie gemaakt voor de eerste IG meeting (jaaaa er komen er meer!!) we hadden teresa, gonny, joyce, nathalie, larissa, Armani, en helma de mama van gonny. Gon en Nath had ik natuurlijk al over de vloer gehad en horen al min of meer bij het meubilair hahaha maar de rest nog niet maar oooohh ook weer zulke schatten!! zo lief en zo spontaan, onze dag kon niet meer stuk!! We hadden van tevoren afgesproken dat ieder wat zou maken, nou geloof me er heeft me hier een partij eten op tafel gestaan moahaha van zoet tot hartig!! en oh oh wat lekker allemaal!! Roon stond vanmorgen al vroeg in de keuken om sushi te maken hihi en dat was weer heerlijk!!! Nath had heerlijke pasteitjes gemaakt, teresa had portugese hapjes gemaakt, gon natuurijk cupcakes en helma een heerlijk gave mooie IG taart!! Joyce had schattige bakjes snoep gemaakt waar de kids natuurlijk dol op waren :D, armani had bladerdeeg hapjes gemaakt en daar heb ik net lekker de laatste van naar binnen gewerkt!! het was dus meer een vreet-meeting hahaah maar echt een geslaagde!! ik ben ook nog verwent met een plantje en een kado bon van de etos!! de gekke meiden want dat had natuurlijk helemaal niet gehoeven maar super lief gebaar!!!

Nogmaals dit is voor herhaling vatbaar!! alleen (vr)eet ik dan ff wat minder goed moahahah

Lieve schatten bedankt voor deze super dag en een dikke kus van ons xxxx <3

17 gedachten over “IG meeting!!

  1. Ben het al bij de andere ook al tegen gekomen, heerlijk dat jullie allemaal zo genoten hebben van deze meeting. En wat een heerlijk eten allemaal zeg.

  2. wat een gezellige vreetschuur was het weer bij je rach hahaha heerlijk wijffie en fijn dat het zo leuk is geweest! lijken me allemaal leuke meiden 😀

  3. Ziet er super uit wijfie! Oooh zo jammer, wilde zo graag en had me nog wel vergist in de datum ook, muts! Dacht dat morgen de 29ste was en dan vier ik Sanne dr verjaardaggie, maarja was evengoed druk vandaag met voorbereiden. Maar ziet er heerlijk uit die hapjes zeg, had niet veilig geweest voor deze zwangere doos whahaha. Volgende keer kom ik zeker met de meisjes en mannetje. Wie weet met klein ventje erbij al haha. Ennuh volgende week meeten wij lekker he!! Fijn dat het zo gezellig was lieverds!

    Dikke knuffel van deze igmuts whahaha

    1. jaaa volgende keer ben je er echt bij mop 😀 en zwanger of niet die lekkere hapjes kon niemand weerstaan hihih en jaaaaa zie je volgende week lekker tut 😉 dikke kusss

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.