ik ben boos

ik ben boos

Oke net het verlossende telefoontje gehad van de meneer van de i for you store, fijn vriend. vandaag komt de vrachtwagen:D hij weet alleen nog neit hoelaat maar zodra hij er mee in zijn handjes staat belt hij me gelijk op (en terecht!!) dus…nog even geduld rach

Ik ben boos (leuk voor je hoor ik sommige denken :P) nee ben echt boos. op 21 november heb ik mijn juweeltje besteld en mijn juweeltje zou 3 december geleverd worden en ik zou daar over gebeld worden…….NOT dus zelluf maar bellen en kreeg daar een sliert aan de telefoon die mij vertelde maar gewoon de moeten wachten …say what ?? fucker, we hebben het niet over een pakkie boter hierzo!!! dus op hoge poten met de hele la familia daar heen op donderdag, waar ik te horen kreeg dat ze leveringsproblemen hadden…..ja dus??? zou je niet eens gaan bellen dan ? maandag werd ons verteld…okeee gister….nog geen telefoon, ik de kleine gifpisser herself belde maar niet meer en heeft roon gebeld ( die werd lichtelijk geirriteerd door histerisch overspannen wijf hhahahha ) hij kreeg ook te horen dat ze niet binnen waren gekomen (waarop ik op de achtergrond meegilde “hoelang denk je dit vol te houden ?)  morgen zei die dan komen ze weer binnen…okeee vandaag, dinsdag, toch wel geobsedeerd bij de foon liggen kleven….maar helaas, bellen deed ie nie. Dus….Roon komt weer thuis en is weer gaan bellen, nu kregen we een andere versie en dat was dat dhl ze niet leverde….huh…dhl??? wtf die zijn altijd trouw met leveren, hier in ieder geval wel. We zijn de vierde op de lijst ( of mij dat wat uitmaakt of andere al 5 weken op hun mac zitten te wachten ;)) en hij ging er vanuit dat MORGEN, ja ja 9 december er toch echt wat geleverd zou moeten worden…..mag het hopen voor hem 😀 dus…..rach is nog wachtende


Niet gecategoriseerd

30 gedachten over “ik ben boos

 1. meen je niet zal het dan toch nog voor oud en nieuw gaan lukken 😛 aahh zit je te zeiken nu nee ben happy en nog jaloers

 2. whahaha HEERLIJK om altijd je blogs te lezen
  leer steeds meer van je lol
  Hoe je het verteld, lig altijd in een deuk
  Sliert?? moehaha hoe kom je erop :omg

  Ma tis heel klote, je wil dat ding hebben, en ze moeten gewoon leveren, punt
  Wijffie ik hoop dat je hem snel hebt :livi

  1. moahah zie je al helemaal zitten achter je peeceetje 😀 lekker in een deuk te liggen 😛
   maar nee idd afspraak is afspraak en dan moet je nie gaan lopen dollen met me, dat doet ie maar met ze hond of ze chick maar niet met rachie 😉

 3. en dan staat apple nog wel goed in de boeken :s nou dan mogen ze idd wat aan die klote service doen en anders hadden ze moeten wachten met vrij geven van het nieuwe product toch 😉 su6 kanjer het wachten zal het waard zijn (hoop ik anders krijgen we dat weer moahaha)

 4. schandalig gewoon dat men zo lang op iets moet wachten wat voor sommige gewoon een fucking maandsalaris is :s heb even gekeken op het beest en ben toch wel jaloers op je hahah

 5. hier maken ze zeker geen friends mee nee :s en ja dat andere ook al 4 weken wachten heb jij idd geen moer mee te maken 😀

 6. @eertjuh ja of ze zit vast 😉 omdat ze die meneer zo gemollesteerd heeft dat hij per 112 afgevoerd moest worden you no rach

  1. wahahaha joh kopen wij haar gewoon weer vrij leert die vent gelijk dat tie optijd moet leveren en niet 2 weken aan lijntje gaan houden :poef

 7. hahahahahha morgen op youtube: vrouw relt met winkelverkoper houd ff in de gaten allemaal :read lol lol lol

 8. DHL kan idd lastig zijn met levertijden…
  Hopelijk is er er morgen, anders dan euhh… krijgen ze een boze Rach op hun dakkie! :hmm:

 9. Kan me voorstellen dat je pissed off bent! Afspraken zijn afspraken en een telefoontje is maar een minne moeite. Ik kan me dan ook nooit rustig houden hoor! Maar ooohhh wee als jij je betaling nog had moeten doen, dan weten ze je nr. wel in te toetsen :><

 10. er staan lange levertijden voor idd en je hebt een ding aangeschaft wat een paar dagen voor jou bestelling pas op de markt is gekomen meis 😉 ik praat ze niet goed hoor wat 3 dec is 3 dec 😉 ik gaat ook duimen voor je en ja anders er maar weer heen

 11. excuus me ? nog niet :s hoorde je er al niet meer over dus dacht laat ik maar nie vragen ook maar ik ga duimen voor je

 12. hhahaha als die morgen nog niet gebeld heeft gaan wij daar samen wel ff heen :hmm: halloooo zeg we hebben het over een smak geld mensen en ik betaal niet om ergens fucking lang op te moeten wachten

 13. nog niet 😐 meen je niet!!! tja….. dan zou ik ook niet vriendelijk meer zijn nee 😉 maar reken dan ff nergens meer op deze week tut

 14. oeiiii had niet graag in die verkoper zijn shoes willen staan moahahahahahhha ik duim voor je mee, we hebben het over een hoop geld ja en annuleren was niet mogelijk wat ik begreep van je

 15. kan me voorstellen dat je pissed off bent, afspraak is afspraak en ze houden je nu aan het lijntje en idd een pakkie boter hebben we het nie over nee, ga duimen voor je rach en voor die shop ook moahahah denk nie dat ze blij zijn met jou komst:D

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.