Ik ben de perfecte leerling

Ik ben de perfecte leerling

Ik ben gewoon de perfecte leerling!! En nee ik steek geen veer in mijn eigen kont, maar het is gewoon zo.

Dat het goed gaat op school dat blijkt wel weer. Mijn laatste rapport gesprek met mijn ouders was weer super en zo ook mijn cijfers.
Mijn ouders zijn daar heel blij mee natuurlijk maar ik helemaal! Het is namelijk wel eens anders geweest. Ik ga steeds meer mijn draai vinden en ga heel graag naar school toe en als ik ziek ben dan ben ik niet alleen ziek van de griep bijvoorbeeld maar ook ziek dat ik niet naar school kan.

En waarom ben ik dan de perfecte leerling? Nou ik ben zo ongeveer de enige in mijn klas die “voorruit” werkt. Waar andere nog aan moeten beginnen heb ik thuis al afgemaakt. Als ik huiswerk heb voor een week later, dan maak ik het dezelfde dag nog als ik thuis kom en heb ik er geen omkijken meer naar.

Ook in de omgang ben ik heel sociaal en makkelijk volgens mijn mentor en hoe leuk is dat om te horen. En nu niet gelijk denken dat ik nooit met issues te maken heb, want dat heb ik echt wel ;), je kent het wel, meiden onderling. Maar daar hoef je geen puber voor te zijn zegt mijn moeder want volwassen hebben daar ook mee te kampen.

Vriendjes….., nee daar ben ik niet zo mee bezig hihi, ik ga heel graag naar de ijshockey, onze tweede familia is dat en dat vind ik genoeg. Ik loop stage, en nee ik zeg niet waar want dat houd ik liever prive, maar ik kan je wel vertellen dat ik het onwijs leuk vind!! Ik wil ook heel graag werken en heb hier en daar al gesolliciteerd maar ja met 14 jaar kom je niet snel aan de bak ;), ja een krantenwijk maar dat is een no go bij mijn ouders. Die willen dat niet dat ik door weer en wind een stuk papier bij mensen breng. En dat klinkt rete verwent misschien maar hun zeggen dan “wij hoefde dat ook niet te doen dus jullie ook niet”. Ik blijf gewoon lekker solliciteren en dat gaat echt wel goed komen 😀

Was of ben jij ook de perfecte leerling ?

4 gedachten over “Ik ben de perfecte leerling

  1. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt en dat het zo goed gaat ! Ik geloof niet, dat ik de perfecte leerling was, al was het ook weer niet dramatisch slecht..
    Wat voor stage doe je ? Ik kan me indenken, dat je geen namen wilt noemen of zulks, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar wat voor werkzaamheden je op je stage moet/mag doen. Sluit het aan bij wat je later wilt doen, of denk je: leuk voor stage, maar dit wil ik later in elk geval niet ?

    1. ik kan en ga er niet erg inhoudelijk op in maar ik doe eigenlijk een beetje van alles wat. binnen het bedrijf kan je een hoop kanten op en ik ga alle afdelingen ervaren. en het sluit niet echt aan met wat ik uiteindelijk wil gaan doen 😉 beetje vaag antwoord misschien maar kan er gewoon niet teveel over kwijt op het net ivm privacy

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.