Ik ben stil..

Ik ben stil..

Stil omdat je iemand leert kennen ongeveer 2 jaar geleden en nu toch wel je maatje is zowel online als in real life sinds 2 maanden geleden;)

Deze heerlijke meid met haar lieve gezin gaat voor rach en dat doet mij en roon zo goed…dank je wel lieve gon, en mark natuurlijk ook 😉
Ze heeft een logje geschreven voor me  geschreven wat ik zo enorm waardeer.

 

6 gedachten over “Ik ben stil..

  1. ik heb ff niks met jou te maken nu rachel maar ik richt me even tot het vrouwtje die dit opgezet heeft…Lieve gonny, racheltje is een vriendin van mij door (hoe lullig het ook klinkt) dik en dun. ik ben allergie’s voor het internet maar had het zelfde gedaan als wat jij nu voor haar opgezet hebt 😉 dank je wel meid, rachel kan alle steun, of het nu dichtbij of digitaal is gebruiken, applaus voor jou 😉 x

  2. Lieve Rach,

    wij gunnen jou en jouw gezin een leven zonder Ana en als onze woorden jou ook maar enigszins een duwtje de goede kant op kunnen geven dan sturen wij jou die woorden maar al te graag. Ook al kunnen deze woorden hard zijn, weet dat het allemaal goed bedoelt is en recht uit ons hart komen. LY

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.