Ik ben weer terug op het veld!

Ik ben weer terug op het veld!

Ik ben weer terug op het veld en ik vind het weer super!

Mensen die ons al langer volgen weten dat ik op voetbal heb gezeten en ook vaak bij ADO te vinden was.
Alles draaide om voetbal….totdat ik een blessure opliep en een flinke ook. Ik moest stoppen, hoe dan ook en dat vond ik toch wel pijnlijk, letterlijk en figuurlijk . Ik zou nooit meer mogen en kunnen voetballen werd er gezegd.

Ik deed mee met ADO en daar was ik en mijn pa en ma trots op en ineens viel alles in duigen.

Ik in actie

Maar i am back :D. Weer bij mijn club DHL waar ik ooit begon. Ik ben natuurlijk nog niet vol op van de partij en sta nu als keeper, maar speel ook wel eens mee. Ik moet natuurlijk wel uitkijken met mijn knie!

Als het goed gaat zullen jullie denk ik wel meer voetbal foto’s voorbij zien komen en in de vlog want mama komt natuurlijk kijken 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.