Ik doe mijn best…

Ik doe mijn best…

Ik doe met het lekkere warme weer mijn best om er volop van te genieten!! Jullie natuurlijk ook mits je de hele dag moet werken tot 17.00 en er geen reet van mee krijgt, jammer genoeg.

Vroegah!! ging ik lekker naar het strand of naar de vlietlanden en daar lag ik dan gewoon rustig tot een uur of 21.00 of langer. 

Die tijden waren goud gewoon!! Lekker een hele dag met de kids op het strand, lekker de zee in, lekker een patatje halen en dan lekker tanden knarsend opeten omdat er een zooi zand tussen zat haha. Die tijden he…och….het liefst stap ik smorgens vroeg mijn auto in en ga ik naar het strand!!

Dat zit er gewoon niet in. Ja tuurlijk gaat het wel maar wel met een hoop dingen waar ik op moet letten en om eerlijk te zijn is het dan echt niet meer leuk om “fun” naar het strand te gaan kan ik je vertellen. Ik zou niet kunnen eten en drinken daar. Ja het zou kunnen maar dat zit ik continue met mijn kop in een plastic zak omdat het er allemaal weer uit komt, nou joepieee wat een fun heb je dan op het strand. Daarnaast komt erbij dat ik een kapotte termostaat heb, ik kan mijn temperatuur niet regelen dus zou zo even overhit raken of een zonnesteek oplopen.

Niet dus, tja dan ga je andere dingen zoeken en thank god hebben wij een heerlijk grote tuin, een mooie vijver en onze koi’s waar ik heerlijk tot rust kom. Ik lees dingen op mijn telefoon en geniet!! Het voordeel van lekker in de tuin banjeren is dat ik af en toe naar binnen kan om wat te eten en te drinken.

Dit is dus tegenwoordig het genieten van Rach….in de tuin!! En daar heb ik mij bij neer gelegd want er zijn ergere dingen op de wereld zeg ik dan maar!! Sommige mensen kunnen helemaal niks dus dan mag ik niet klagen toch 😉

Gaan jullie naar het strand met die hitte?

Een paar jaar geleden gingen we ook nog naar een buitenzwembad en dat was ook zo heerlijk en dat zou ik dan wel kunnen doen en de meiden vinden dat ook leuk!! Dus wie weet zit ik deze zomer nog wel in een zwembad :D. Mag dan wel zelf niet zwemmen maar hey beetje pootje baden doe ik toch wel 😉

10 gedachten over “Ik doe mijn best…

 1. Jammer hoe dingen lopen en dat je door beperking wordt belemmerd. Daarom is het wel Fijn om de dingen te accepteren en van de tuin te genieten! Wij hebben dat natuurlijk ook en moeten het van het huis en dicht eromheen hebben..

 2. Jij bent het mooiste voorbeeld van pluk de dag,Meid wat heb ik een respect voor jou👍🏻

 3. Jammer Rachel, dat het strand ‘m niet wordt voor jou. Fijn dat je ondanks dat wel kunt genieten in jullie mooie tuin!
  Lijkt me echt rustgevend, de Koi’s! Gaaf hoor!
  Voor mij ook geen strand. Ben er nu te zwak voor en moet minstens 8 keer per dag geïnjecteerd worden. En dat gaat niet op het strand.
  Liefs uit Rotterdam 😍😍❤️❤️

 4. Gelukkig dat je zo’n heerlijke tuin hebt om van te genieten. Hoewel ik 10 minuten van het strand woon ga ik zelden, mij te druk…..ik geniet heerlijk van mijn mooie balkon.

 5. Oh zo herkenbaar “het moeten inleveren omdat je ziek bent”.

  Je kent mijn verhaal en ik ga dus ook niet naar het strand nu.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.