Ik ga de uitdaging aan

Ik ga de uitdaging aan

Ik plaats dit logje hier en op project-a want heb gaat beide aan. Ik heb een tijdje terug een paar verzoeken gehad over een filmpje. Nou ben ik niet van het filmen, geef mij maar fotos hihi dat vind ik leuker, maar mensen worden en zijn toch nieuwsgierig naar een dagje uit rachie  haar leventje, zowel met de kids als de omgang met mijn ziekte. Ik heb er heel lang over na moeten denken geloof me want het is heel confronterend en moeilijk denk ik ook, maar ik ga de uitdaging aan. Ik ga een filmpje maken uit een dagje rachel, en ja daar horen de meiden ook bij hih en nee roon komt niet voor want die heeft zowieso al een bloedhekel aan fotos laat staan dat ik een camera op ze smoel zet haha. Ik weet nog niet wanneer het online gaat komen ik gaat van de week beginnen met filmen en ja dan moet ik het nog editen en daar heb ik de ballen verstand van haha dus ook dat word een uitdaging :). Ik film gewoon een dag, wat we doen, wat ik doe en nee ik film niet als worstel met me eten nee, dat zijn momenten waar ik niet aan doe 😉 maar opstaan, ochtend ritueel, middag en avond en ja de stress en crash momenten gaan er wel in voor komen en ik denk dat ik het daar heel moeilijk mee gaat krijgen als ik dat terug gaat zien maar we gaan het gewoon doen 😉

Morgen moet ik naar de huisarts en ja dat kan ik dan niet filmen maar kan daarna natuurlijk wel filmen 😀

reactie's

reactie's

10 gedachten over “Ik ga de uitdaging aan

  1. mensen zullen zich ook rotlachen denk ik rach haha jij en je meiden dat is net circus rens 😛

  2. Ik zag al zo iets op twitter en fb staan. Respect meid dat je het aan durft. Ik ben wel benieuwd naar het resultaat. 🙂

    Heel veel succes!!

  3. Heel veel respect! Denk dat het voor jou erg confronterend is maar wie weet helpt dat voor je?? Voor ons (of voor mij persoonlijk) zal het ook confronterend zijn, aangezien ik me niet goed voor kan stellen hoe het voor jou is. Ik lees al heel lang je blog, twitter, facebook etc, en wie weet heb je al eens een berichtje van mij gelezen, maar het blijft voor mij als “buitenstaander” lastig voor te stellen hoe heel de situatie voor jou moet zijn. Puur omdat ik weinig weet van een eetstoornis en wat daar bij komt kijken. Probeer het uit en mocht het voor jou te zwaar zijn, dan wacht je er nog lekker ff mee 🙂 Hoe vond Niomi het trouwens dat ze jou vragen stelde over je anorexia? Daar was ze laatst mee bezig toch? Hoe reageerde ze daarop? Heel veel succes! xxx

  4. Wat knap meid! Ik ben heel erg benieuwd. Je bent een kanjer, onthou dat!

  5. Wow respect dat je dit gaat doen, echt heel dapper van je… Ben heel benieuwd.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: