Ik haat haar zo he…#project-a #VIDEO

Ik haat haar zo he…#project-a #VIDEO

Hey!
Leuk dat je weer mee kijkt op de woensdag,
Alleen heb ik geen vlog vandaag maar een video die een beetje een combinatie is met een update van project-a.
Zondag staat er wel weer een vlog online!
Tot zondag

19 gedachten over “Ik haat haar zo he…#project-a #VIDEO

  1. Wat vervelend.. soms zou het zo fijn zijn als je gewoon nergens last van had he.. je vergeet soms gewoon hoe dat voelt. Althans… dat heb ik. 😉

  2. Wat rot dat het allemaal even minder gaat, beterschap. En ik hoop dat komende week iets soepeler gaat en je handen opknappen! Begrijp je gevoel wel hoor met betrekking tot het neerzetten van een blog/vlog; je wil gewoon je dingen op tijd af hebben.

  3. Zo naar dat je lichaam je op dit soort momenten ook zo in de steek laat. Maar je doet er goed aan om dan ook gewoon dingen even los te laten. En nu aan jezelf denken.

  4. Je bent zoooo lekker jezelf maar dat heb ik al een keer gezegd, hahahaha! Ik ben heel erg benieuwd naar Andreaatje? Ik ga even terug zoeken in je vlogs. Sterkte met je handen, zo irritant dat je niet kunt doen wat je wil en als je zo graag wil. Wel naar je lichaam luisteren hoor (goed bedoeld). Liefs!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.