Ik haat haar zo he…#project-a #VIDEO

Ik haat haar zo he…#project-a #VIDEO

Hey!
Leuk dat je weer mee kijkt op de woensdag,
Alleen heb ik geen vlog vandaag maar een video die een beetje een combinatie is met een update van project-a.
Zondag staat er wel weer een vlog online!
Tot zondag

reactie's

reactie's

19 gedachten over “Ik haat haar zo he…#project-a #VIDEO

  1. irritant dat je zo van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Vreet zoveel energie op die je wel aan andere zaken kan besteden.

  2. Je bent zoooo lekker jezelf maar dat heb ik al een keer gezegd, hahahaha! Ik ben heel erg benieuwd naar Andreaatje? Ik ga even terug zoeken in je vlogs. Sterkte met je handen, zo irritant dat je niet kunt doen wat je wil en als je zo graag wil. Wel naar je lichaam luisteren hoor (goed bedoeld). Liefs!

  3. Oooh, wat naar dat je nog steeds zo’n pijn hebt! Heel irritant. Het belemmert je dan ook in een boel dingen, want je ziet het: je handen heb je bijna altijd nodig. Beterschap!

  4. Zo naar dat je lichaam je op dit soort momenten ook zo in de steek laat. Maar je doet er goed aan om dan ook gewoon dingen even los te laten. En nu aan jezelf denken.

  5. Het is echt vervelend om blaren te hebben inderdaad, je voelt het met iedere beweging. Ik was even bang dat je de huisarts haatte πŸ˜›

  6. Jeetje nog steeds zo erg last hier van joh. Wat vervelend voor je! πŸ™ Heel veel beterschap!

  7. Wat rot dat het allemaal even minder gaat, beterschap. En ik hoop dat komende week iets soepeler gaat en je handen opknappen! Begrijp je gevoel wel hoor met betrekking tot het neerzetten van een blog/vlog; je wil gewoon je dingen op tijd af hebben.

  8. Wat vervelend allemaal! Beterschap. Hopelijk de blaren snel weg

  9. Wat vervelend.. soms zou het zo fijn zijn als je gewoon nergens last van had he.. je vergeet soms gewoon hoe dat voelt. Althans… dat heb ik. πŸ˜‰

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: